Sikkerhedsgulve

Sikkerhedsgulve

Løsninger til krævende miljøer

Vores 2.5mm sikkerhedsgulve giver en fremragende holdbarhed og vedvarende skridsikkerhed, og er det ideelle valg til ekstremt krævende miljøer, hvor der er behov for ekstra beskyttelse. Deres fremragende modstandsdygtighed over for mekanisk eller fysisk skade gør dem til klare favoritter i krævende miljøer som fx uddannelsesinstitutioner, industrien og sundhedssektoren.

Disse tre særligt slidstærke produkter giver dig både moderne, industrielle eller dekorative designmuligheder. De er nemme at vedligeholde og rengøre, de bevarer deres flotte udseende og har en forventet levetid på 25 år. Og de steder, hvor vedligeholdelse og æstetik spiller en vigtig rolle, fås Altro Reliance 25 i et friskt farveudvalg og med PUR-teknologi.

Alsidige løsninger

Sikkerhedsgulvene har mange fordele, de kræver meget lidt vedligeholdelse, de har en vedvarende skridsikkerhed, de har en lang holdbarhed, de er nemme at installere, og endelige er de lette at rengøre og er derfor optimale at anvende til travle områder. Derudover fås de i et bredt udvalg af farver, i varianter med og uden chip, hvilket betyder designmæssig fleksibilitet.

Udover de produkter der limes på almindeligt vis, så tilbyder vi også en valgmulighed, som er virkelig bæredygtig, genanvendelig og genbrugelig uden lim: Altro XpressLay. Det er velegnet til mange forskellige områder, og det er særligt anvendeligt, der hvor det oprindelige underlag skal beskyttes, eller hvor der er nogle krav til bæredygtigheden, som skal være opfyldt. Altro XpressLay er også det eneste sikkerhedsgulv, der er 100% genanvendeligt efter brug.

Inspirerende løsninger

Disse sikkerhedsgulve er designet til områder, hvor æstetik, holdbarhed og bæredygtig skridsikkerhed alle er lige vigtige parametre. De fås i et stort farveudvalg (Altro Suprema fås i 40 varianter både ensfarvede og med chip), kan gengive naturens varme (Altro Wood Safety), og deres ikke-gnistrende udseende gør dem velegnede til plejehjem og steder, hvor der færdes folk med demens. De er også ideelle til offentlige områder som receptioner, gange, butikker, caféer og opholdsrum, hvor det er særlig vigtigt, at rummet tager sig godt ud.

Særlige løsninger

Vi udvikler også gulvløsninger til særligt krævende miljøer med specifikke krav og behov.

Til køkken
/ catering

De våde og fedtede betingelser i køkkener, som udsættes for hyppige spild, er der taget hensyn til i form af et 3mm sikkerhedsgulv, der er testet til at have Altro’s højeste skridsikkerhed.

Til industrielle
områder

En 4mm gulvløsning der giver forbedret modstandsdygtighed over for kemikalier, hakker og mekaniske skader, hvilket gør det ideelt at bruge på steder, hvor der foregår lettere entreprenørarbejde og kemisk forarbejdning.

Til bare fødder eller kombinationen af bare fødder og sko

I andre potentielt våde områder, hvor folk kommer enten barfodede eller med en eller anden form for sko på, så er det revolutionerende Altro Aquarius den ideelle løsning. Det kan bruges i våde og tørre områder, herunder badeværelser, brusere og omklædningsrum indenfor sundhedssektoren, i sportshaller eller i socialt boligbyggeri.

 

Altro's produkter egner sig til brug indenfor en lang række sektorer, dog har vi over årene udviklet en ekspertviden indenfor følgende...