Chopped up flooring chips being held ready for recycling at Altro HQ

Innovation og udvikling af nye produkter

Vores innovation og produktudvikling resulterer i prisvindende produkter, og vi er stolte af at vise og dele vores erfaring og viden.

Vi investerer løbende i ny teknologi og bruger mange år på at udvikle vores produkter i laboratoriet og på markedet for at sikre høj ydeevne. Vi udbyder også løbende intern uddannelse for vores produktionsmedarbejdere for at fremme kvaliteten af produktionen, ligesom vi er dybt involverede i udviklingen af testmetoder for skridsikkerhed.

  • For at fortsætte vores engagement udviklingen og sikre kundeservice af høj kvalitet, har vi udviklet en række løbende faglige udviklingskurser med fokus på de vigtigste spørgsmål omkring gulv-, væg- og dørprodukter samt deres indvirkning på trivsel hos de mennesker, der bruger de rum, hvor de er installeret
  • Vi opfandt Altro Easyclean Technology for at lette rengøringen uden at gå på kompromis med vedvarende skridsikkerhed
  • For at sikre vores produkters ydeevne har vi brugt mange år på at udvikle og teste dem i laboratoriet og ude i marken — for eksempel var Altro Aquarius under udvikling i syv år før lanceringen

Vi tilbyder produktprøvekort i formindskede størrelser, hvilket bidrager til at begrænse CO2-aftrykket og ressourceforbruget i produktions- og transportleddet.