Altro er forpligtet til at sikre bæredygtigheden af alle produkter: fra indkøb af materialer til den energi, der bruges i produktionen i Storbritannien og Tyskland og frem til pakning og distribution. Altro gennemgår hvert trin i processen lige fra de kilometertal, der afspejler leveringen af materialer, til den type papir vi udskriver på.

I samarbejde med vores innovative udviklingsteam ser vi på vores slutbrugeres trivsel og produkternes komfort og bæredygtighed, installationsmiljøerne og de indendørs rum, hvordan vi kan reducere eller fjerne ikke-bæredygtige produkter, samt forbedringer af vores produkters fysiske og følelsesmæssige indvirkning.

Derudover søger Altro også efter mulige måder at være fuldt bæredygtig på, når det gælder vores egne lokaler, fx via klæbemiddelfrie gulve, ergonomisk og bevægelsesfølsom belysning, reduktion af take-away madspild i vores kantiner samt genanvendelse af prøvekort. Vi lytter regelmæssigt til vores kunder ved arrangementerne ’Voice of the Customer’ (kundens stemme) og handler på den feedback, vi får, så vi kan forbedre vores produkter og tjenester.

Altro har været på forkant med innovation i 100 år. I dag, hvor vi arbejder tæt sammen med arkitekter, slutkunder, ingeniører, designere og entreprenører over hele verden, hjælper vores indsigt og ekspertise dem med at omdanne hverdagsrum til miljøer, der kan forbedre velværet for alle, der bruger dem.