Kaimes School, UK

Altro Cantata sætter høj standard på specialskole

Altro Cantata, Altro XpressLay

“Vi bruger ofte Altro XpressLay, både når vi renoverer og bygger nyt. Ligesom Altro Cantata er det nemt og hurtigt at lægge, og det kan desuden genbruges, så det passer også til vores principper.”

Indendørs team Edinburgh byråd

Udfordring

Altro Cantata blev monteret i Kaimes Special School i Edinburgh og satte en høj standard for overflader, der er nemme at montere og ser hjemlige ud for elever og personale.

Installationen var en del af Edinburgh byråds større renovering af skolen og motiveret af ønsket om at reducere følelsesmæssig overbelastning i grundskolen og højere læreanstalter ved at bruge ”naturlige” neutrale farver og teksturer.

Tilgang

Som talspersonen fra Edinburgh byråds indendørs team siger ”Vi arbejdede tæt sammen med Altro på Kaimes Special School, og de anbefalede deres nye Altro Cantata gulv af flere årsager.”

”Principperne om sansestimulerende design ved at bringe naturen ind i skoler giver dokumenteret hjælp til læring, fremme af ro samt forbedring af elevernes humør. Brugen af et gulv med træ-effekt er en god måde at skabe denne atmosfære på, og derfor bruger vi Altro Cantata – det er en smuk, hjemlig og komfortabel overflade. Den kan det hele for os.”

Løsning

Nick Burge, skoleleder på Kaimes School, siger: ”Tilbagemeldingerne fra eleverne, personalet og gæster har kun været positive, og gulvet har også vist sig praktisk, er nemt at rengøre og ser lige så godt ud, som det gjorde, da det blev monteret for seks måneder siden.”

Edinburghs byråds indendørs team har også specificeret Altro XpressLay klæbemiddelfrit gulv i nogle korridorer og trafikområder.

“Det nye gulv med træ-effekt ser fantastisk ud. Det spiller en vigtig rolle i forhold til at skabe et område, der nu er varmt, hjemligt, roligt og indbydende.”

Nick Burge, Leder, Kaimes School

Det nye Altro Cantata er et dekorativt klæbemiddelfrit gulv, der gør maksimalt indtryk med minimal nedetid. Det er designet til hårdtarbejdende offentlige områder og er et holdbart 2,40 mm gulv med 14 dB trinstøjsreduktion og komfort for fødderne. Gulvet fås i 29 farver, designs og teksturerede udseender fra naturligt træ over diskrete nuancer til terrazzo – organisk med et metallisk twist – samt et udvalg af betontyper, der giver dig mulighed for et urbant smart udseende.

Altro XpressLay er vores prisvindende klæbemiddelfrie sikkerhedsgulv i 30 farver. Vores revolutionerende teknologi, der benytter en nopret overflade på gulvets underside, gør, at gulvet ligger fladt og yder det samme som et traditionelt limet gulv – men uden behov for klæbemiddel. Der kræves heller ikke fugtspærre, da gulvet tillader undergulvet at ånde.

Når du bruger klæbemiddelfrie gulve fra Altro, kan du halvere monteringstiden sammenlignet med traditionelle limede gulve. Du slipper ikke kun for ventetid på hærdning og tørring, men også for klæbemiddellugt.

Ser godt ud sammen med:

Download PDF

3_Kaimes-School_Altro-Wood-adhesive-free_003