Adra Housing, Storbritannien

Altros gulvbelægning sætter nu standarden for britisk socialt boligbyggeri

Altro Operetta, Altro Aquarius

“Vi har en mangeårig og meget stærk relation til Altro. Vores beslutning om kun at bruge deres gulve fremadrettet vil sikre konsistens samt et højt niveau af kvalitet, holdbarhed og æstetik på tværs af de boliger, hvor vi fører kontrol med udviklingen.”

Elliw Owen,
Senior Development Surveyor hos Adra

Udfordring

Adra, der er en af Storbritanniens førende udbydere af prisvenlige boliger, har opført en stor mængde blandede boliger i Caernarfon, Wales. Der er tale om 46 ejendomme bestående af to-, tre- og fire-værelses huse samt bungalows, som er tilgængelige via salg og i form af sociale lejeboliger. Adra skaber behagelige, prisvenlige, moderne og stilfulde hjem til deres kunder ved hjælp af indretningsmaterialer i høj kvalitet.

Tilgang

Altros brede udvalg af farver tilfører designfrihed og fleksibilitet. Det giver Adra mulighed for at matche køkkenenhederne med det engelske blindesamfunds anbefalinger, hvilket gør boligordningen tilgængelig for alle. Med dokumenteret holdbarhed, der går hånd i hånd med et godt udseende, høj ydeevne og unikke sikkerhedsstandarder har Altros produkter leveret solide resultater for Adra gennem mange år. Kombineret med langsigtet bæredygtighed, hvad angår kvalitetsstandarder, er det ikke uden grund, at Adra har valgt Altro som primær gulvleverandør i forbindelse med samtlige nye byggeprojekter.

Løsning

Gulvet Altro Operetta blev monteret i alle projektets køkkener i tre forskellige farver. Alle badeværelser og bruserum var udstyret med Altro Aquarius sikkerhedsgulve i farverne Swan, Cygnet eller Tern.

“Vi ønsker at tilbyde vores beboere smukke og stilfulde gulve, som de kan være stolte af. Vi er glade for at arbejde sammen med Altro. Deres gulve leverer på alle vores parametre.”

Elliw Owen,
Senior Development Surveyor hos Adra

“Vi har ikke haft problemer med gulvbelægningen, og ifølge 12-månedersvurderingen så det lige så godt ud som den dag, det blev monteret.” Det forklarede Elliw Owen, der er Senior Development Surveyor hos Adra. “En anden stor fordel er, at vores lokale gulvinstallatører elsker at arbejde med Altros gulve, fordi det er et nemt produkt at montere og arbejde med. Det betyder, at vi ikke behøver at hyre dyre og specialiserede gulvlæggere, samt at vi kan holde det lokalt.”

Ser godt ud sammen med:

Altro Cantata,
Altro Serenade,
Altro Whiterock White FR

Download PDF

11_Adra-Housing_Altro-Wood_Bleached-Oak_05