Air Culinaire Worldwide, Frankrig

Altros køkkenløsning gavner Air Culinaire

Altro Stronghold 30, Altro Whiterock White FR

”Altros gulv- og vægsystem giver mulighed for hurtigt og effektivt at rengøre og bibeholde optimal renhed.”

Thierry Fournier,
General Manager for Air Culinaire Worldwide, Paris

Problem

Med speciale i catering om bord på firma- og private fly har Air Culinaire Worldwide succes med at tilbyde kvalitetsmad, varierende menuer og service 24 timer om dagen, 365 dage om året. Air Culinaire Worldwide er ”CE-certificeret” og også Halal-certificeret.

I Paris-Le Bourget lufthavnen er Air Culinaire Worldwide lige flyttet ind i deres nye køkken for at være tæt på flyet, så hver flyafgang kan betjenes på under et kvarter og dermed imødekomme sidste-øjeblik-anmodninger.

Tilgang

For at sikre det højeste niveau af hygiejne og vedligeholdelse af lokalerne valgte man Altros gulve og vægge. Køkkenet, gangene, omklædningsrummene, tilberedningsrummene (varme og kolde) samt opbevaringsrummene fik installeret Altro Stronghold 30 på gulvet og Altro Whiterock White på væggene.

Løsning

I det nye køkken nyder Air Culinaire Worldwide godt af kvaliteterne ved Altro Stronghold 30 sikkerhedsgulvet og det uigennemtrængelige og vandtætte Altro Whiterock White hygiejniske vægsystem. Tilsammen giver produkterne sikkerhed og hygiejne i køkkenet, så Air Culinaire Worldwide teamet hurtigt kan levere måltider, der er fransk gastronomi værdig.

“Vi har udstyret alle lokalerne med Altro gulve og vægge for at spare tid, da rengøringsprotokollen er den samme overalt.”

Thierry Fournier,
General Manager for Air Culinaire Worldwide, Paris

Hygiejnen i lokalerne er nu upåklagelig og overholder de forventede krav.

Ser godt ud sammen med:

Altro Whiterock Satins FR

Download PDF

Air-Culinaire-France-Altro-Stronghold-Altro-Whiterock-White-01