Espoo Catering, Finland

Altro forbedrer fødevarefremstilling i finsk cateringfirma

Altro Whiterock White

”Designet af det nye køkken handlede om at strømlinje driftsprocesserne. Fødevareproduktionen er blevet markant forbedret i vores nye lokaler.”

Helena Tolvanen, Espoo cateringdesigner

Problem

Espoo Caterings nye 6000 m2 køkken er mønstereksemplet på det moderne professionelle køkken. Designet fokuserer på at forbedre effektiviteten og maksimere hygiejnen og de ansattes komfort. Hver dag producerer det nye køkken 11.600 måltider til dagplejecentre i Espoo.

Tilgang

Det nye køkkendesign skulle tage højde for driftsprocesserne og inkludere materialer, der var hygiejniske og rengøringsvenlige, da der tidligere havde været problemer med flisefuger, som ikke kunne rengøres grundigt.

Løsning

Altro Whiterock blev valgt, da systemet er særligt velegnet til kommercielle køkkener og udgør et hygiejnisk alternativ til fliser. Løsningen er slagfast, fugefri og rengøringsvenlig. Den klassiske glatte hvide overflade gør systemet til det tidløse valg til ethvert interiør – og betyder også, at køkkenet hos Espoo Catering kunne designes til at blive helt fri for fuger.

”I køkkenet er processerne omhyggeligt planlagt: Vareindgangen, køleskabet, madlavning, opvasken, emballagen.”

Timo Helminen, Arkitekt, Siren Architects

Altro Whiterock White er HACCP-godkendt (Hazard Analysis and Critical Control Points) og fremstillet af en fødevaresikker PVCupolymer af høj kvalitet, som kan håndtere temperaturer op til 60 °C. Det overholder alle aktuelle EU-direktiver vedrørende sundhed og hygiejne – og samtidig er systemet MK godkendt til brug i vådrum.

Fungerer godt sammen med:

Altro Reliance 25
Altro Stronghold 30 / K30
Altro Walkway 20

Download PDF

Espoo-Catering-Finland_Altro-Whiterock-White_01