Ribersborgs Kallbadhus, Sverige

Altros vådrumsløsning til badehus

Altro Aquarius

”Altro Aquarius er et rigtig godt gulv, som vi monterer i områder med stor skridrisiko. Det fungerer i både tørre og våde områder og er ekstremt holdbart og nemt at rengøre.”

Anders Larsson, fra Lundströms Golv AB

Problem

Da en stor mængde fugtskader blev opdaget i det kolde badehus i Ribersborg i januar 2018, var det nødvendigt straks at løse problemet. Med skader på træ-undergulvet var der mange overvejelser, før projektet blev påbegyndt. Det er en historisk bygning på vandet, og denne særlige placering får bygningen til at bevæge sig.

Tilgang

For at overholde de høje standarder for sikkerhed, funktionalitet, hygiejne, æstetik og vedvarende holdbarhed valgte projektarkitekten Altro Aquarius sikkerhedsgulvet. Altro Aquarius blev monteret af Lundströms Golv AB.

Løsning

Takket være Altro Aquarius har Ribersborgs Kallbadhus fået en løsning, der er skridsikker og nem at rengøre. Mange af de besøgende på Ribersborgs Kallbadhus er ældre mennesker, og det er meget vigtigt, at de føler sig sikre. Altro Aquarius reducerer risikoen for at glide til en ud af en million i hele gulvets levetid.

”Gæsterne er meget positive over for forbedringerne. Selvfølgelig er æstetikken i sig selv også vigtig, og vi er glade for at kunne vælge gode farver.”

Anders Larsson, hos Lundströms Golv AB

Altro Aquarius blev udviklet til længevarende ydeevne med eller uden fodtøj.

Ved at opnå en værdi på klasse B i DIN51097 til barfodsbrug, plus PTV ≥ 50, giver gulvet skridsikkerhed med optimal levetid i våde og tørre miljøer. Serien har ensfarvede og tonede chip-alternativer for at hjælpe dig til at opnå stor kontrast og designfleksibilitet. Gulvet er blevet omfattende testet med en lang række sko og forureningstyper for at sikre maksimal ydeevne i højrisiko-miljøer. Det er også nemt at rengøre. Med Altro Aquarius kan du få det hele: Godt udseende og sikkerhed.

Kombinér med Altro Whiterock for en gulv-til-loft-løsning til våde miljøer.

Download PDF

Ribersborgs-Kallbadhus-Altro-Aquarius-01_CT