Gynækologiske dagklinikker, Hamborg, Tyskland

Altro Ensemble skaber behagelig atmosfære på kvindeklinik

Altro Ensemble, Altro Operetta

Udfordring

I april 2018 slog en af de største gynækologiske dagklinikker i Tyskland dørene op til sine nye lokaler i Hamborg. I alt 15 speciallæger har nu adgang til over 2.500 m² nye klinikrum – svarende til næsten 70 % mere plads end før.

Lægerne er blandt andet glade for de seks nye moderne operationsstuer, der fungerer som stedets omdrejningspunkt og tilbyder et optimalt og sikkert miljø for patienterne.

Tilgang

Det kontraherede arkitektur- og planlægningskontor K-Line MedPlan fra Kiel valgte Altro Ensembles modulopbyggede gulvsystem til indretningen. Valget faldt specifikt på en løsning med mat, holdbar og ridsefast overflade.

Med sit tiltalende design understøtter den dagklinikkens hyggelige atmosfære, og trinstøjsisoleringen på 15 dB sikrer et afdæmpet miljø ikke bare i klinikken, men også i de underliggende rum.

I alt 1.360 m² gulv blev monteret i patientrum, sanitetsområder og behandlingsrum samt i de offentlige arealer. I operationsstuerne og de præoperative områder blev der monteret i alt 400 m² Altro Operetta, der har samme høje kvalitet som Altro Ensemble. Til fordel for denne løsning talte også gulvets lave modstand, der gør det nemt at flytte patientsengene.

Løsning

Med sin høje trinstøjsisoleringsevne er Altro Ensemble ideelt til områder med stor trafik, hvor æstetikken også er vigtig. Den effektive trinstøjsreduktion på 15 dB reducerer larm og understøtter velvære. Gulvet er desuden mat og har en holdbar overflade. Altro Operetta er perfekt til travle trafikområder i offentlige områder med middel til stor trafik og er samtidig rengøringsvenligt.

Altro Operetta er et robust gulv, der er perfekt til middel til højt trafikerede områder. Det er nemt at rengøre og vedligeholde. Det har attraktive, naturlige og nutidige farver og en finish, der matcher dine designønsker.

Det prisvindende Altro Ensemble er et modulopbygget gulvsystem, som giver fuld frihed til at skabe fantastiske gulve til indendørs områder. Fra ensfarvede blokke til geometriske systemer er det kun fantasien, der sætter grænser.

Med 15 dB trinstøjsreduktion og ekstra komfort under fødderne er det perfekt til gæsteområder i hoteller, herunder foyer og reception, restaurant og café og andre spiseområder, detailhandel, kontorer og studenterboliger – kort sagt: Ethvert miljø, hvor design er væsentligt.

Download PDF

Ser godt ud sammen med:

Altro Whiterock White FR
Altro Whiterock Satins FR
Altro Cantata

Frauenklinik-Hamburg_Altro-Ensemble_Brown-Limed-Pine_001