Penang Adventist Hospital, Malaysia

Klæbemiddelfrie gulve monteres uden lukning af hospital

Altro Cantata

“Altro Cantata gav os mulighed for at udføre istandsættelsen på blot et par aftener, som ikke påvirkede hospitalets drift. Andre traditionelle løsninger ville betyde, at korridoren skulle lukkes i en til to uger, hvilket ikke ville være en mulighed.”

Caleb Lim,
PAH-repræsentant

Udfordring

Penang Adventist Hospital (PAH), der blev etableret i 1924, er en del af et internationalt Adventist-netværk med cirka 600 non-profit hospitaler, klinikker og apoteker over hele verden. PAH er med tiden vokset fra ydmyge rammer til et velrenommeret sundhedscenter for både det malaysiske samfund og internationale gæster.

Hospitalets personale består af dedikerede læger, sygeplejersker og sundhedsprofessionelle, der bruger den nyeste teknologi til at give patienterne den bedst mulige pleje. ”Korridoren er en vigtig færdselsåre, der skaber forbindelse mellem afgørende dele af hospitalet, og den bliver meget brugt fra kl. 04.30 til 23.00 hver dag,” forklarer Caleb Lim, der repræsenterer PAH, og fortsætter: ”Vi har derfor begrænset tid til at renovere korridoren.”

Tilgang

I forlængelse af den nylige renovering af hospitalets historiske fløj var PAH på udkig efter en robust gulvløsning, der ville kunne holde til den store konstante fodtrafik hver dag. De havde også brug for hurtig installation, da denne fløj var en del af den eneste forbindelse til den anden bygning og operationsstuerne.

PAH valgte derfor Altro Cantata til renoveringen.

Løsning

Altro Cantata er et prisvindende klæbemiddelfrit gulv, der er nemt at montere, med 29 nuancer i en række forskellige designs, herunder mulighed for forskellige træ-look.

Nu har PAH mere end blot en løsning, der ser fantastisk ud – de kan også stole på, at gulvet er nemt at vedligeholde og har lang forventet levetid.

“Altro Cantata gulvet løste vores problem med renovering af denne vigtige korridor uden at afbryde hospitalets drift.”

Caleb Lim,
PAH-repræsentant

Altro Cantata gør maksimalt indtryk med minimal installationstid.

Ved hjælp af vores prisbelønnede klæbemiddelfrie installationsmetode kan gulvet svejses og gås på samme dag, og ved afslutningen af brugstiden kan gulvet let fjernes igen, så det kan genbruges eller genanvendes. Med Altro klæbemiddelfrie gulve kan installationstiden halveres sammenlignet med en traditionel installation med klæbemidler. Gulvet er perfekt til travle offentlige rum med behov for minimal forstyrrelse, og der er ingen lugt fra klæbemidler.

Ser godt ud sammen med:
Altro Operetta
Altro Whiterock Satins FR

Download PDF

Penang-Adventist-Hospital_Altro-Cantata_02