Royal Cornwall Hospitals Fødemodtagelse, UK

Altro giver liv til nyt design

Altro Operetta, Altro Aquarius

“Udover at være visuelt imponerende blev Altros produkter fremhævet som ideelle til dette miljø, fordi de er sikre, robuste og nemme at holde rene – alt sammen essentielle faktorer.”

Zoe Nelson,
Ansvarshavende jordemoder, Royal Cornwall Hospital

Udfordring

Efter 25 år uden en renovering havde fødemodtagelsen på Royal Cornwall Hospital brug for fornyelse. De nye faciliteter er blevet oprettet for at give mødre, babyer og familier en ude-men-hjemme oplevelse i kliniske og psykisk sikre omgivelser. Fødemodtagelsen består af ni fødselsstuer og omfatter også en tilknytningsenhed. Disse tæt befærdede arealer krævede robuste men flotte indretningsløsninger.

Tilgang

Teamet ønskede at bringe noget af Cornwalls sjæl ind i området for at fremkalde havets og naturens beroligende effekt. Man havde dog brug for en løsning med dokumenteret, klinisk legitimation, hvad angår sikkerhed, hygiejne og vedligehold.
“Hver medarbejder på barselsafsnittet blev bedt om at indsende deres ideer og visioner til det nye område, praktisk såvel som visuelt,” forklarede Zoe Nelson, der er ansvarshavende jordemoder på hospitalet. “Vores facilitetschef Duncan Clift anbefalede Altro, fordi han før med stor succes har brugt mærket på hospitalet og derfor stoler på produkterne.”

Løsning

Royal Cornwall Hospital valgte Altro Operetta og Altro Aquarius i nuancer, der minder om sand. Resultatet er smukke omgivelser, der spiller en vigtig rolle i forhold til at fremme en afslappende fødselsoplevelse for mor og barn.

“Altros løsninger har hjulpet os med at omdanne vores fødselsmodtagelse til noget helt specielt. Og på trods af et meget stramt budget, var vi 100 pct. i stand til at udleve vores vision med det, jeg betragter som de allerbedste produkter på markedet.”

Duncan Clift,
Facilitetschef, Royal Cornwall Hospital

Altro Operetta er en robust løsning, der er velegnet til områder med færdsel på middel til højt niveau, såsom indgange, patient- og skole korridorer samt detailhandel. Løsningen kan desuden kombineres med andre produkter.

Altro Aquarius blev udviklet for at levere varig ydeevne i forbindelse med sko såvel som bare fødder. Det har klasse B til DIN 51097, når det anvendes til bare fødder, samt PTV ≥50 (Slider 96). Levetiden er optimal og skridsikkerheden er vedvarende i forbindelse med både våde og tørre områder. Serien har almindelige såvel som tonede ’chip’-muligheder, så du har mulighed for at opnå høj kontrast og designfleksibilitet. Det er blevet grundigt testet med udgangspunkt i en række sko og forurenende materialer for at sikre de bedst mulige præstationer i højrisikomiljøer. Det er ligeledes nemt at rengøre. Med Altro Aquarius får du det hele: Et godt udseende og sikkerhed.

Ser godt ud sammen med:

Altro Cantata
Altro Walkway 20 / VM 20
Altro Whiterock Satins FR

Download PDF

Royal-Cornwall-Maternity_Altro-Wood-Safety_Altro-Fortis-Titanium_003