Moline Village, Australien

Luksuriøst plejehjem får hurtig opfriskning med Altro

Altro Cantata

“Installeringen blev gennemført hurtigt, og vi slap for at fjerne det eksisterende gulv. Beboerne blev derfor hverken generet af støv eller ildelugtende lim. Opgaven blev udført med minimale afbrydelser.”

Amana Living

Udfordring

Det australske plejehjem Amana Living yder ældreomsorg af højeste kvalitet og bryster sig af at prioritere beboernes trivsel højt. Da plejehjemmets fællesområde trængte til at blive frisket op og fornyet, var der brug for en hurtig løsning, der ikke forstyrrer beboerne og samtidigt leverer en finish i højeste kvalitet.

Arbejdsmetode

Det eksisterende vinylgulv skulle opgraderes, og Amana Living havde brug for en gulvløsning, som kunne udføres hurtigst muligt med så lidt larm, støv og ubehagelig lugt som muligt. Og gulvet skulle naturligvis også se flot ud.

Løsning

Amana Living valgte Altro Cantata til renoveringen. Da gulvinstallationen lægges uden lim, er der ingen ubehagelig lugt, og gulvet kan monteres direkte ovenpå det gamle gulv. Plejehjemmet sparede både dyrbar tid og reducerede støvmængden ved at vælge denne limfri gulvløsning. Amana Living kunne derfor genåbne fællesområdet langt hurtigere end planlagt. Og fordelene slutter ikke her. I den nye opholdsstue kan både personale og beboere nyde et afslappende miljø med komfort under fødderne og 14dB akustisk dæmpning. Det betyder, at gulvet er både støddæmpende og støjreducerende.

“Alle er begejstrede for det færdige gulv, som nu leverer høj sikkerhed under fødderne, nem rengøring og en fantastisk flot renovering, der blev udført på rekordtid.”

Amana Living

Passer godt sammen med:

Altro Orchestra,
Altro Serenade,
Altro Ensemble

Download PDF

Amana-Living-Altro-Wood-adhesive-free-1