Plejehjemmet Henrietta House Bedford, UK

Limfrie gulve indtager førstepladsen på bare en dag

Altro Cantata

“Installationen gik meget glat og uden påstyr eller rod. Det hele var færdigt på under en dag, hvilket var vidunderligt. Vi har kun én spisestue, så vi havde brug for, at det blev monteret hurtigt og rigtigt første gang.”

Jackie Ballinger,
Daglig leder, Plejehjemmet Henrietta House

Udfordring

Vinylgulvet i spisestuen i Henrietta House var ved at blive træt og slidt. Personalet ønskede at opgradere til noget mere hjemligt og varmt men samtidig sikre, at overfladen var praktisk og sikker for både personale og beboere. Med kun en spisestue i hjemmet skulle installationen foregå hurtigt og med så lidt forstyrrelse som muligt.

Tilgang

“Vores 25 beboeres sikkerhed samt fysiske og mentale velbefindende er altafgørende, så vi stræber efter at bruge inventar og monteringer, der giver den størst mulige værdi. Det var vigtigt, at det nye gulv skulle lægges så hurtigt som muligt og give færrest mulige forstyrrelser” siger Jackie Ballinger, registreret manager hos Henrietta House.

Løsning

“En af vores medarbejdere havde rigtig gode erfaringer med Altros gulve i træ-look, så vi kontaktede Altro, som fortalte os om fordelene ved deres nye limfrie produkt. Det var lige det, vi var på udkig efter,” fortsætter Jackie. “Der var heller ingen limlugte at bekymre sig om, hvilket er ideelt til omgivelserne på et plejehjem.” Altro Cantata er et trægulv, der er nemt at rengøre og perfekt til dekorative, hjemlige eller naturtro områder.

“Vi er begejstrede for, hvordan det ser ud, og vi får hele tiden positiv feedback fra beboere, personale og besøgende. Vi har opnået det hjemlige, afslappende look, vi ønskede. Samtidig er det meget sikkert under fødderne, praktisk og let at rengøre.”

Jackie Ballinger,
Daglig leder, Plejehjemmet Henrietta House

Altro Cantata er et trægulv, der er nemt at rengøre og perfekt til dekorative, hjemlige eller naturtro områder.

Ser godt ud sammen med:

Altro Serenade
Altro Wood
Altro Whiterock Satins FR

Download PDF

Henrietta-House_Altro-Wood-adhesive-free_002