Rossweins facilitet for uafhængig tilværelse, Tyskland

Altro Cantata reducerer nedetid på plejefacilitet

Altro Cantata

“Et traditionelt klæbet gulv rulles først ud, tilpasses derefter og løftes så halvvejs op igen, for at overfladen kan coates med klæbemiddel, hvorefter gulvet til sidst lægges på plads. Med det nye Altro Cantata sparer vi mindst de sidste tre trin her. Rul ud, tilpas og så er det færdigt!”

Benjamin Schäfer,
Floor-Sealer Döbeln

Udfordring

Brambor Pflegedienstleitung GmbH driver flere faciliteter i staten Sachsen, og en af dem ligger i Rosswein. Det er en facilitet for uafhængig tilværelse, der er i gang med at renovere et multifunktionelt område med fokus på høj kvalitet. Ud over træning benyttes denne del af bygningen også af lejere og bruges til personalemøder.

Gulvet skal derfor imødekomme en lang række krav: Stole og borde er konstant i brug, og der er også en transportabel demonstrations seng, som ofte flyttes frem og tilbage. Medieteknologi-vognen transporteres også regelmæssigt, og gulvet skal samtidig kunne holde til den omfattende daglige trafik til fods, i kørestol og med ganghjælpemidler.

Der er også en anden praktisk udfordring, der skal tages hånd om: Der kan nemlig ikke flyttes rundt, mens der arbejdes på gulvet.

Tilgang

“Desværre for os er det ofte virkeligheden: Der er ingen plads til at stille af på. Så hvis vi arbejder med konventionelt klæbede gulve, betyder det, at vi er nødt til at afbryde vores arbejde i 24 timer, før vi kan bruge det nye gulv til at flytte rundt på tingene,” siger Benjamin Schäfer, som udfører arbejdet på stedet med sit firma Floor-Sealer Döbeln. ”Med Altro Cantata-gulvet, som monteres uden klæbemiddel, kan vi imidlertid med det samme gå ind på færdige områder og for eksempel begynde at flytte møbler fra de områder, der skal arbejdes i. Alene det sparer os for en hel arbejdsdag!”

Løsning

Altro Cantata sparer tid og er nemt at montere. Dermed gavner gulvet både montører, entreprenører, arkitekter og designere, der slipper for ventetid og unødvendige stop i processen.

“Når jeg arbejder med det nye Altro Cantata får jeg lyst til mere! Som gulvlægger bliver du meget glad for, hvor nemt det er. Alt i alt sparer vi omkring den halve tid her på byggepladsen sammenlignet med, når vi arbejder med klæbede gulve.”

Benjamin Schäfer,
Floor-Sealer Döbeln

Det nye Altro Cantata er et dekorativt og moderne klæbemiddelfrit gulv, der gør maksimalt indtryk med minimal nedetid. Det er ideelt til travle offentlige steder, hvor afbrydelsen skal være minimal, og der er ingen forbundne klæbemiddellugte. Det er et holdbart 2,4 mm gulv med 14 dB trinlydsreduktion samt komfort under fødderne, der er med til at reducere træthed. Takket være vores prisvindende klæbemiddelfrie monteringsmetode kan man svejse og gå på gulvet samme dag, og ved slutningen af levetiden kan det nemt fjernes, så det kan genbruges eller genanvendes.

Vores mest avancerede rengøringsteknologi sikrer nem vedligeholdelse og forstærket infektionskontrol, idet bakterie- og skimmelvækst minimeres ved hjælp af forbedret rengøringsvenlighed.

Ser godt ud sammen med:

1. Altro Ensemble
2. Altro Wood Silence
3. Altro Orchestra

Download PDF