The Glen i Willow Valley, Pennsylvania, USA

Udvidelse af plejemuligheder med tilpassede løsninger

Altro Operetta, Altro Serenade, Altro Aquarius, Altro Stronghold 30 / K30

Udfordring

The Glen blev grundlagt i 1995 og er en del af netværket Willow Valley Communities, der tilbyder ældre beboere en wellnesstilgang med udgangspunkt i sind, krop og ånd. The Glen tilbyder en række services, herunder korttidsrehabilitering efter operationer eller sygdom samt specialiseret hukommelsespleje til personer, der lever med alzheimers og andre kognitive lidelser. Faciliteterne skulle opdateres for at give beboerne mulighed for fortsat at opnå en hjemlig komfortfølelse og samtidig dyrke det fysiske og mentale velbefindende.

Tilgang

For at kunne videreføre missionen med at udvikle tilbud og faciliteter, der passer til mennesker, fik Willow Valley CCS Building Group til at varetage udvidelsen af The Glen i 2018. CCS indledte et samarbejde med Willow Valleys Altro-konsulent, der kendte til stedets succesfulde historik, hvad angår brug af Altros løsninger i forbindelse med tidligere renoveringer.

Løsning

The Glen anvendte flere af Altros gulve gennem hele processen. Til værelserne beregnet på de beboere, der modtager kvalificeret pleje, valgte CCS Altro Operetta pga. det varme, hjemlige udtryk. I anlæggets fællesområder tilfører Altro Serenade 19dB lydreduktion, så al unødig støj reduceres. Altro Stronghold 30 / K30 blev anvendt i anlæggets køkkener takket være den suveræne skridsikkerhed og komfort under fødderne, som produktet tilfører det travle personale. Til beboernes badeværelser og bruserum valgte CCS Altro Aquarius, der giver høj skridsikkerhed til både sko og bare fødder.

Ser godt ud sammen med:

Altro Cantata,
Altro Whiterock White FR,
Altro Walkway / VM20

Download PDF

The-Glen-at-Willow-Valley_Altro-Aquarius_27