The Lawns care home, UK

Ny Altro Cantata skaber et hjem i plejehjemmet

Altro Cantata

“Installationen kan gennemføres så meget hurtigere, fordi vi ikke skal vente på, at klæbemidler skal hærde, før gulvet lægges. Det kan lægges direkte ned på det allerede eksisterende gulv, så det giver minimal forstyrrelse for beboerne.”

Roo Williams,
Administrerende direktør, C&C Flooring

Udfordring

Gulvet i de vigtigste fællesområder på The Lawns, et familiedrevet plejehjem i Quedgley, Gloucestershire, begyndte at se kedeligt ud, og lederen, Anna Carrier, var bekymret over infektionsbekæmpelse, hygiejne og rengøringsproblemer. Plejehjemmet besluttede, at gulvet skulle udskiftes, men at det nye gulv skulle bidrage til at bevare bygningens originale udseende og samtidig se varmt og hjemligt ud. Det var også nødvendigt at sikre, at beboerne følte sig trygge i deres miljø, samtidigt med at der skulle tages hensyn til deres følsomhed over for lugte og uro.

Tilgang

C&C Flooring blev valgt til at installere det nye Altro gulv på The Lawns i stueetagens cirkulationsområder, spisestuer, saloner og i receptionen. Roo Williams fra C&C Flooring ønskede at sikre, at lugt forbundet med klæbemidler blev minimeret, og at installationen gik hurtigt. Man valgte Altro Cantata i nuancen “Shaded Cherry”, hvilket gjorde det muligt at afslutte installationen på halvdelen af den normale tid for et limet gulv.

Resultat

“Vi har brugt andre Altro klæbemiddelfrie gulve i et par år nu, og det nye Altro Cantata er fantastisk. Det ser godt ud og supplerer plejehjemmet perfekt.”

Roo Williams,
Administrerende direktør, C&C Flooring

“Vi elsker det nye gulv, fordi det er let at rengøre og reducerer støj i bygningen. Men det bedste er den dejlige træ-effekt, der er varm og indbydende. Gulvet er ligeledes meget behageligt at gå på, hvilket er utrolig vigtigt for vores beboere. Det passer nøjagtigt til det, vi ønskede at opnå.” Anna Carrier, Manager, The Lawns.

Ser godt ud sammen med:

Altro Serenade,
Altro Wood,
Altro Whiterock Satins FR

Download PDF

The-Lawns_Altro-Wood-adhesive-free_Soft-Maple_001