Villa Clay plejehjem, Tyskland

Altro tilfører holdbarhed og æstetik til plejehjem

Altro Ensemble

”Denne type løsning ligner træ og er meget komfortabel under fødderne. Gulvet er holdbart, meget slidstærkt og nemt at rengøre med blot nogle få redskaber,”

Problem

Villa Clay blev bygget af Grüntal gruppen og åbnede i efteråret 2016 på det historiske tidligere Oskar Helene Heim. Det var en institution for mennesker med fysiske handicaps, som blev verdensberømt på grund af sine nye medicinske teknikker.

Elegance og stil karakteriserer lejlighederne. Ud over en stue og et fælles køkken har de tilgængelige badeværelser og køkkennicher. Hver fløj har 12 lejligheder med i alt 116 lejligheder.

I Villa Clay er der fokus på at tilvejebringe individuelt skræddersyet og holistisk pleje i et elegant bomiljø, som sørger for beboernes behov som f.eks. sikkerhed og velvære.

Grüntal gruppen havde behov for 8000 m2 gulve til spiserum, offentlige områder, korridorer, indgangsområde, træningslokale samt dele af lejlighederne.

Tilgang

Wolfgang Biestle fra Villingen planlægningskontoret for seniorfaciliteter, W. Biestle e.K., valgte Altro Ensembles modulopbyggede gulv i gråbrun eg, som blev monteret i sildebensmønster. Dette udseende kombinerer sammen med Altro Ensembles 15 dB støjdæmpning æstetikken fra et almindeligt hjem og funktionskravene i et plejehjem.

Løsning

Altro Ensemble er næste generation af luksusvinylfliser, der kombinerer designmuligheder og overlegen funktion og holdbarhed samt nem montering.

Grüntal gruppen planlægger nu at udstyre flere af deres hjem i Berlin og Ostfriesland med Altro-løsninger.

Altro Ensemble modulopbyggede gulvsystem er næste generation af luksusvinylfliser, som kombinerer effektfuldt design, overlegen funktion og holdbarhed samt nem montering. De fire modulopbyggede størrelser og valget af inspirerende farver, teksturer og design kan blandes og matches, så man kan skabe unikke mønstre.

Overfladerne med lav refleksion, gode akustiske egenskaber med 15 dB reduktion af lydoverførsel, samt 2,6 mm tykkelse med ekstra komfort under fødderne og holdbarhed gør det perfekt til receptions- og generelle trafik- og boområder samt studenterboliger og spiseområder i restauranter og caféer.

Download PDF

Villa-Clay,-Berlin-Altro-Debolon-M-500-V-Silence-11