Smile-In, Madrid, Spanien

Altro Ensemble kalder smilet frem hos tandklinikker

Altro Ensemble

“Vi valgte Altro Ensemble på grund af de fordele, som produktet leverer til sammenligning med konkurrenterne. Derudover vægtede vi udseendet, som var det tætteste på naturtræ, vi kunne finde. En anden faktor var plankernes størrelse. Formatets store variation gjorde det muligt at lege med designet og tilpasse kombinationen.”

Paco Lago,
Paco Lago indretningsvirksomhed

Udfordring

I tandklinikker går professionel service og upåklagelig fremtoning hånd i hånd. Dette er især gældende, hvis kerneaktiviteten handler om at forbedre kundernes udseende. Og når smilet er nøglen til mange af vores daglige succeser, er disse klinikker også nødt til at være en del af det. To Smile-In tandklinikker i Madrid forsøgte at skabe et gennemtænkt, indbydende miljø under eksperttilsyn af indretningsstudiet Paco Lago Interioriza.

Tilgang

Studiet valgte Altro Ensemble, som havde været anvendt til tidligere projekter. Derfor vidste man, at løsningen ville passe til kundens behov. Teamet ønskede at fange en ny generation af kunders opmærksomhed gennem enestående design, samt at differentiere de kliniske områder ved hjælp af en varieret farvepalet. Andre nøglefaktorer i forbindelse med valget af gulv var støjreduktion, hurtig installation og nem vedligeholdelse.

Løsning

I Alcalá Street klinikken blev Altro Ensemble installeret på flere områder i forskellige nuancer. Pewter Concrete blev brugt i kundeserviceområdet og korridorerne, og Pearl Oak blev valgt til apoteksområdet. Det samme gulv er blevet installeret i Sagasta Street-klinikkens kundeservice-områder, fællesrum og apotek, imens Altro Ensemble i Midnight Wood blev valgt til korridorerne.

Installationen blev afsluttet med minimal forstyrrelse 48 timer før klinikkens åbning.

“Altro er den leverandør, der har givet os de bedste resultater, og vi har brugt deres væg- og gulvbelægninger i mange af vores projekter. Altro lytter og rådgiver kunden, indgår i tæt samarbejde og tager hensyn til de behov, der opstår undervejs i projektet.”

Paco Lago,
Paco Lago indretningsvirksomhed

Ser godt ud sammen med:
Altro Whiterock White FR
Altro Whiterock Satins FR

Download PDF

Smile-In-Dental-Clinic_Altro-Ensemble_011