Castlereagh Boutique Hotel, Australien

Boutique Hotel vælger Altros industrielle køkkenløsning

Altro Stronghold 30, Altro Whiterock White

”Vi blev introduceret for Altros gulve som et industrielt gulv af høj kvalitet og med høj skrid-klassificering. Vi så derefter Altro Whiterock ved en anden lejlighed og besluttede at bruge begge dele! Jeg er så glad for, at vi gjorde det.”

Paul Brasch, Direktør, Castlereagh Boutique Hotel

Problem

I hjertet af Sydney ligger det elegante, restaurerede Castlereagh Boutique Hotel, som samtidig er på listen over verdens kulturarve. Hotellet kan prale af 82 boutique værelser og suiter, men intet ophold ville være komplet uden en middag i Cellos Restaurant. Cellos Restaurant er på kulturarvslisten og er blevet ført elegant tilbage til den originale 1920’er udsmykning, så man bliver taget tilbage i tiden til en udsøgt middagsoplevelse.

Det travle industrielle køkken betjener to restauranter og to barer og kan betjene op til 150 mennesker på samme tid. Køkkenet var i original tilstand og krævede en omfattende renovering for at modernisere og forbedre sikkerhed samt rengøringsprocedurer.

Tilgang

Køkkenet på Castlereagh Boutique Hotel var i næsten oprindelig tilstand og krævede en omfattende renovering. Hotellet behøvede en gulv- og vægløsning, der ville kunne modstå tidens brug. Der var behov for en pålidelig løsning, som kunne monteres effektivt inden for en meget snæver tidsplan, så køkkenet kunne komme i brug igen hurtigst muligt.

Løsning

Altro Stronghold 30 sikkerhedsgulv og Altro Whiterock hygiejniske baner er blevet monteret i Castlereagh Boutique Hotel.

Lige som andre industrielle køkkener var der behov for et sikkerhedsgulv, der kunne give en høj grad af skridsikkerhed og værne mod fald- og snubleulykker grundet tabte ingredienser som f.eks. fedt og vand. Altro Stronghold 30 var en ideel løsning for hotellets team.

De så derefter Altro Whiterock ved en anden lejlighed og sammensatte de to indendørs produkter for at skabe et hygiejnisk system, som er uigennemtrængeligt, ikke-absorberende og nemt at rengøre. For ikke at tale om at det ser fantastisk ud.

”Vi er fuldstændig vilde med resultatet. Vores køkkenchef smiler igen, og nu vil vi lave madlavningskurser i hovedkøkkenet. Intet af dette ville have været muligt før. Vi anbefaler varmt Altros gulve og Altro Whiterock.”

Paul Brasch, Direktør, Castlereagh Boutique Hotel

Altro Stronghold 30 har opnået Altros højeste rating for skridsikkerhed (PTV ≥55, R12) og er udviklet til at minimere risikoen i områder, der er eksponeret for fedtstoffer, olie og fedt i hele gulvets levetid. Udover at sikre personalet mod at falde og snuble, er det også medvirkende til at reducere træthed takket være tykkelsen på 3 mm, som giver støjreduktion og komfort under fødderne.

Altro Whiterock FR er et hygiejnisk alternativ til fliser, og det er slagfast, fugefri og nemt at rengøre. Altro Whiterock er HACCP-godkendt (Hazard Analysis and Critical Control Points), er fremstillet af fødevaresikre PVCu- polymer af høj kvalitet, som kan håndtere temperaturer op til 60 °C.

Fungerer godt sammen med:

Altro Whiterock FR
Altro Classic 25
Altro Reliance 25

Download PDF

Castlereagh-Boutique-Hotel-Altro-Stronghold-K30-Whiterock-1