Maritim Hotel Magdeburg, Tyskland

Stilsikkert arena-look til stort tysk modeshow

Altro Ensemble

“Det var ekstremt tiltalende at arbejde med Altro. Ud over en omfattende rådgivning fik vi support fra Altro undervejs, da vi monterede gulvet.”

Holger Salmen,
Organisator og ejer, First Contact agenturet

Udfordring

Modavision har i over ti år været et af de største mode- og livsstilshows i Midttyskland. Det overdådige show finder sted hvert år under forskellige temaer. I 2017 skabte man en romersk gladiatorarena under sloganet: ”Modearena – Lad kampen begynde!”

For første gang gik den 40 m lange catwalk direkte gennem publikumsområdet. Farven på gulvet skulle derfor matche konceptet. Og da arenaen lagde scene til ikke blot modeller, dansere, akrobater samt en masse andre mennesker, men også forskellige køretøjer, måtte gulvene ikke være modtagelige for snavs, ligesom de skulle kunne holde til tung belastning.

Tilgang

Efter nøje overvejelser blev det besluttet at montere Altro Ensemble. Altro Ensemble er et modulopbygget gulvsystem med 15 dB trinstøjsreduktion. Det har en holdbar finish, der gør det ekstremt modstandsdygtigt over for slitage, og det bibeholder sine egenskaber, selv ved tunge belastninger.

Løsning

Altro Ensemble blev monteret på catwalken og scenen i farven York Stone. Gulvet matcher perfekt det valgte tema og var overbevisende med sit autentiske ”arena-look”.

“Med Altro Ensemble fandt vi endelig et gulv, der kunne bidrage til, at aftenen blev en succes.”

Holger Salmen,
Organisator og ejer, First Contact agenturet

Altro Ensemble modulopbygget gulvsystem udgør næste generation af luksusvinylfliser (LVT). Det kombinerer effektfuldt design, overlegen funktion og holdbarhed med nem montering. De fire modulstørrelser, inspirerende farver, teksturer og designs kan mixes og matches til unikke mønstre.

Gulvet giver lav refleksion og har gode akustiske egenskaber med 15 dB trinstøjsreduktion. Tykkelsen på 2,6 mm sikrer derudover ekstra komfort under fødderne og holdbarhed, så gulvet er perfekt til receptions- og generelle trafik- og boområder, studenterboliger samt spiseområder i restauranter og caféer.

Ser godt ud sammen med:

Altro Whiterock Satins FR
Altro Orchestra
Altro Serenade

Download PDF