Ostkreuz ungdomsherberg, Tyskland

Et strejf af stil til ungdomsherberg i bymidten

Altro Ensemble

”Vi har konstant gæster, der kommer og går, så vores gulve skal kunne tåle megen trafik og være nemme at rengøre,”

Jacob Geditz, leder, Berlin Ostkreuz ungdomsherberg

Problem

Berlin Ostkreuz ungdomsherberg ligger i det centrale Berlin og tiltrækker både rejsende og event-organisatorer. Bygningen er et tidligere teknisk universitet og havde behov for renovering for at skabe et stilfuldt miljø med 445 værelser, 17 funktionsrum plus rum til events, samlinger og møder.

Funktions- og møderummene krævede gulve med dokumenteret holdbarhed og støjdæmpning samt komfort under fødderne. Ud over disse funktionsmæssige fordele skulle gulvene se godt ud og skabe en indbydende atmosfære.

Tilgang

Da det indledende renoveringsarbejde var fuldført, gik ledelsen på jagt efter et gulv, der ville imødekomme deres kriterier og være rengøringsvenligt. Altro Ensemble tilbyder alt det, de søgte efter, og derfor blev der installeret 6.000 m2 af produktet.

Løsning

Den høje kvalitet og designets indbydende træ-look imødekommer ikke blot behovene – dét at Altro Ensemble giver 15 dB støjdæmpning betyder også, at ungdomsherberget nu har det ønskede udseende og den helt rette stemning.

”De tilgængelige designs og støjdæmpningen overbeviste os. Og så var service og support fra Altros salgsteam rigtig god,”

Jacob Geditz, leder, Berlin Ostkreuz ungdomsherberg

Altro Ensemble modulopbyggede gulvsystem er næste generation af luksusvinylfliser, som kombinerer effektfuldt design, overlegen funktion og holdbarhed samt nem montering. De fire modulopbyggede størrelser og valget af inspirerende farver, teksturer og design kan blandes og matches, så man kan skabe unikke mønstre.

Overfladerne med lav refleksion, gode akustiske egenskaber med 15 dB reduktion af lydoverførsel, samt 2,6 mm tykkelse med ekstra komfort under fødderne og holdbarhed gør det perfekt til receptions- og generelle trafik- og boområder samt studenterboliger og spiseområder i restauranter og caféer.

Fungerer godt sammen med:

Altro Whiterock White FR
Altro Whiterock Satin FR

Download PDF

Altro-Debolon_Jugendherberge-Berlin_M500-V-Silence_01