Radisson Blu, Mannheim

Stilfuld og sikker med Altro

Altro Ensemble

“Gulvet i hotellet ser rigtig godt ud. Det er varmt og værdigt og samtidig roligt og miljøvenligt.”

Raimund Förg,
Projektleder, Diringer & Scheidel

Problem

Det nye firestjernede Radisson Blu Hotel i Mannheim bringer noget internationalt chic til byen. De 229 værelser og suiter sætter standarden for design og komfort, mens det industrielle design, de naturlige materialer af høj kvalitet og det farveaccentuerede tilbehør fastlægger det stilfulde miljø med de rene linjer. Over 7.000 m² gulve var nødvendige til gæsteværelser, gange, konferenceområde og restaurant.

Tilgang

Til det nye hotel ønskede Raimund Förg, projektleder i Diringer & Scheidel, ejeren af Mannheim, et gulv, der reducerede efterklangstid og samtidig var komfortabelt under fødderne. Lugtfrihed og bæredygtighed var også vigtigt ved valget af gulv.

“Vi er ekstremt tilfredse med kundeservicen og vil gerne vende tilbage til Altro ved fremtidige projekter.”

Raimund Förg,
Projektleder, Diringer & Scheide

Løsning

Altro Ensemble blev valgt til hotellet. Med sin 2,6 mm tykkelse giver det 15 dB lydreduktion med en holdbar, mat overflade i træ-, sten- og blokfarvemuligheder. Med tre modulstørrelser at vælge mellem kan det kombineres efter ønske til at skabe et unikt gulv, der vil passe ind i ethvert design. Altro skabte en specialfarve til hotellet, så det matchede hotellets interiørdesign.

Fungerer godt sammen med:

Altro Whiterock Satins FR,
Altro Walkway 20 / VM20

Download PDF

Radisson-Blu-Hotel-Mannheim,-Altro-Debolon-M500V-Silence_06_1200x1000