Runö Möten & Events, Sverige

Køkkengulv slidstærkt og skridsikkert efter 10 år

Altro Stronghold 30 / K30

Udfordring

For 10 år siden gennemgik hotel- og konferencecenter Runö Möten & Events en større renovering og skulle derfor have nyt køkkengulv. Et gulv, der kunne tåle stød, slag og holde til et aktivt køkkenmiljø. Det gamle køkkengulv havde revner og var hårdt at stå på. Hotellet samarbejdede med Askhagen arkitektkontor.

Fremgangsmåde

Sikkerhedsgulvet Altro Stronghold 30 / K30 i farven Dolphin bliver valgt til opgaven og lægges i det store køkken. Arkitektfirmaet Askhagen havde tidligere anvendt Altro Stronghold i et andet restaurantprojekt og havde været tilfredse med resultatet. De var også glade for de forskellige farver man kunne vælge i gulvserien

Løsning

Efter 10 år er konklusionen fra Runö, at gulvet stadig pænt, slidstærkt og skridsikkert. Gulvet har hverken revner eller sprækker.

Køkkenchef Mikael Forssell fortæller, at han udover holdbarheden er meget tilfreds med gulvets høje skridsikkerhed og lette vedligeholdelse. Køkkenpersonalet er enige. De er generelt glade for gulvet. Det er skridsikkert, let at vaske og behageligt at stå og arbejde på.

Mikael Forssell fortæller, at det selvfølgelig er med til at løfte og forbedre arbejdsmiljøet, når ingen falder og slår sig. Ingen er i 10 år faldet eller gledet på gulvet. Selv serveringspersonalet, som har almindelige sko på, står fast, når de henter mad i køkkenet for at servere det for gæsterne.

Driftschef Camilla Bäckström tilføjer, at et sikkert og trygt arbejdsmiljø af største betydning på Runö Möten & Events.

 

"Det er ekstremt vigtigt at have et gulv i køkkenet, der er holdbart, let at holde rent og stabilt og skridsikkert for personalet. Det betyder, at vi med god samvittighed kan garantere, at vores arbejde foregår i et sikkert miljø, og at arbejdsrelaterede skader minimeres."

Passer godt sammen med

Altro Classic 25,
Altro Whiterock White FR,
Altro Whiterock Satins FR

Download PDF

Runo_Moten_Altro_Stronghold_30_01