Steigenberger Hotel de Saxe, Tyskland

Hvor historien og det moderne liv finder sammen

Altro Ensemble

“Til de renoverede værelser lagde vi stor vægt på høj trinlydsisolering, da vi valgte gulvbelægningen.”

Michael Schicker,
Leder af interiørdesign og TSA for Steigenberger-gruppen

Udfordring

Gæsterne på Hotel Steigenberger de Saxe på det historiske Neumarkt i Dresden befinder sig i gåafstand til byens mest populære attraktioner.

Hotellet besluttede at udskifte tæpperne i 186 værelser og suiter med gulve med træudseende. Forudsætningen var, at det nye gulv skulle passe til de æstetiske og praktiske behov i hotellet, herunder design, følelse og lydreduktion. Der blev kun brugt højkvalitetsmaterialer i renoveringen, hvor nogle blev kombineret med eksisterende møbler, hvilket resulterede i en kreativ blanding af materialer.

Tilgang

Efter at have lavet et testværelse blev der truffet beslutning om at bruge Altro Ensemble modulopbyggede LVT-gulve i 125 x 1000 mm plankestørrelse.

Udover trinlydsreduktion var det naturlige udseende og følelse væsentlig for valget af gulvet. ”Vi valgte Altro Ensemble, fordi det kombinerer design og funktionalitet. Det trælignende udseende passer perfekt til møblementet, og det giver en trinlydsreduktion på 15 dB,” forklarer Michael Schicker, leder af interiørdesign og TSA for Steigenberger-gruppen.

Løsning

Med den høje trinlydsisolering er Altro Ensemble ideelt til brug i højt trafikerede områder, hvor æstetikken er vigtig. Dets 15 dB trinlydsreduktion reducerer støj, hvilket medvirker til at forbedre velværet i travle miljøer.

“Til trods for den stramme deadline var monteringen fejlfri, og gulvene i værelserne passer godt til indretningen. Derudover giver de et godt komfortniveau under fødderne. Vi vil bruge Altro til fremtidige projekter.”

Michael Schicker,
Leder af interiørdesign og TSA for Steigenberger-gruppen

Det prisvindende Altro Ensemble er et modulopbygget gulvsystem, som giver fuld frihed til at skabe fantastiske gulve til indendørs områder. Fra farveblokke til geometriske mønstre sætter kun fantasien grænser. Med op til 15 dB trinlydsreduktion og tilføjet komfort under fødderne er det perfekt til gæsteområdet i hoteller, herunder foyerer og receptionsområder, restaurant og café spiseområder, detailhandel, kontorer og studenterboliger - ethvert miljø, hvor design er væsentlig. Med fire modulstørrelser kan man mixe og matche, så der skabes unikke mønstre ved hjælp af farve og design.

Ser godt ud sammen med:

Altro Orchestra
Altro Cantata
Altro Whiterock Satins FR

Download PDF

Steigenberger-Hotel_Altro-Ensemble_Tobacco-Limed-Striking-Oak_001