Græsk grill, Sverige

Rengøringsvenlige, hygiejniske vægge

Altro Whiterock

Den hurtigtvoksende franchise Grekiska Kolgrillsbaren (den græske kulgrillbar) åbnede sin 24. restaurant i august 2016 i Rosersberg nær Arlanda, Sverige. Konceptet er, som navnet antyder, middelhavssmag og åben kulgrill, hvor gæsterne kan se kokkene lave mad.

Firmaet startede som en familierestaurant, men siden 2002 har franchise-kæden planlagt at vokse med tre til fire restauranter om året.

For første gang valgte de Altro Whiterock til væggene i køkkenet og de tilstødende områder.

Rosersberg-restauranten har 10 fuldtidsansatte, der serverer omkring 300 måltider hver dag. Restauranten er den første, der bruger Altro Whiterock hygiejnisk vægbeklædning i køkkenet og de tilstødende områder. Altro Whiterock er en fødevaresikker uPVC polymer af høj kvalitet, der er både slagfast og fugefri.

I modsætning til fliseoveflader er Altro Whiterock 100 procent vandtæt og uigennemtrængelig. Da Altro Whiterock er fugefri, har snavs og bakterier ingen steder at skjule sig.

Arkitekt Hakan Sjölund, Back Up Group, foreslog den nye løsning. Franchise Officer Daoud Kass Yosef siger: ”Det er virkelig en fremragende løsning til områder, hvor hygiejne og rengøringsvenlighed er vigtigt. Den er nem at rengøre med en våd klud og har ingen fuger, der med tiden bliver snavsede, som det for eksempel er tilfældet med flisebelagte vægge. Vi vil fortsætte med at bruge Altro Whiterock i de restauranter, der er planlagt i Örebro og Östersund. Der vil vi også bruge Altro Stronghold™ 30 / K30 for at øge personalesikkerheden og forebygge skrid og faldulykker, som ofte sker med spild af fedt, olie og mel på gulvet.”

Hakan Sjölund siger: “Jeg var virkelig imponeret, da jeg hørte om Altros sikkerhedsgulve til professionelle køkkener og Altros hygiejniske vægbeklædning. Der var to ting, som Altro Stronghold 30 kunne tilbyde, som jeg havde ledt efter længe – at det er skridsikkert i hele gulvets levetid, og at det er vandtæt. På andre sikkerhedsgulve findes skridsikkerheden kun på overfladen, så når den bliver slidt, giver den ikke længere skridsikkerhed. Jeg vil helt bestemt bruge Altros sikkerhedsgulve og Altro Whiterock i kommende køkkenprojekter.”

En af fordelene ved at kombinere Altros sikkerhedsgulve med Altro Whiterock hygiejnisk vægbeklædning er, at de tilsammen danner et komplet og uigennemtrængeligt system. Da det beskytter mod vandindtrængen, er der ingen steder, hvor snavs og bakterier kan gemme sig. Kombinationen er derfor det optimale valg i køkken- og cateringområder. Med Altro Stronghold 30 / K30 i professionelle køkkener er risikoen for at skride så lav som én ud af en million.

Download PDF