The Norway Inn, Storbritannien

Gulvet Altro Ensemble bevarer autencitet i historisk engelsk pub

Altro Ensemble / M 500

“Kvaliteten og holdbarheden af Altro Ensemble er fantastisk. Vi elsker den forvandling, det har medført. Gulvet er blevet lagt på to af vores spillesteder, og vi overvejer nu at installere det på et tredje.”

Mark Holden,
virksomhedsdirektør, Inn Cornwall

Udfordring

The Norway Inn er en historisk og ikonisk pub-restaurant i Cornwall, England. Pubben, der oprindeligt var en kalkovn og en fireværelses hytte, er nu et lejemål i byen St Austell Brewery, der servicerer både feriegæster og lokalbefolkningen.

Man kan også leje stedet til events og arrangementer. Da pubben skulle renoveres, var det vigtigt at forblive tro mod stedets historiske karakter og samtidig gøre indretningen nutidig. Renoveringen, som havde en stram tidsramme, skulle desuden kunne tilbyde friske, indbydende, komfortable og fleksible rum til forskellige typer kunder.

Arbejdsmetode

Da Norway Inn oprindeligt var vært for norske træhandlere, ønskede ledelsen at bevare den autentiske æstetik med et trægulv. Samtidig skulle der være fokus på nem vedligeholdelse, et rent udtryk, holdbarhed og komfort under fødderne. Loungen på The Norway Inn er det primære spiseområde, og Mark Holden, der er direktør hos Inn Cornwall’s Company, fortæller “Vi ønskede et let, fleksibelt og rent gulv i The Lounge, der både er indbydende for besøgende om dagen, men også om aften for vores middagsgæster.

Løsning

Altro Ensemble modulgulve i farven Tobacco Limed Striking Oak blev anbefalet og installeret af Eden Flooring i hele det nye spiseområde, der er en kombination af områder med bænke, høje stole or borde, hvor folk kan arbejde, mødes og spise.

“Dette var et virkelig modigt træk for os, da der er en masse følelser og historie knyttet til den tidligere restaurant. Men vi er glade for slutresultatet,” siger direktør Mark Holden

“Da vi tidligere har arbejdet med Altro Ensemble, vidste vi, at det både ville se godt ud og være nemt at installere. Produktet blev lagt superhurtigt, hvilket bidrog til at mindske tabt projekteringstid, og slutresultatet ser fantastisk ud.”

Nathan Campling,,
direktør, Eden Flooring

Passer godt sammen med:

Altro Cantata,
Altro Serenade,
Altro Whiterock Satins FR

Download PDF

The-Norway-Lounge-The-Norway-Inn-Altro-Ensemble-01