Villa Laureana, Spanien

Villa Laureana fornyr sit køkken med Altro

Altro Stronghold 30, Altro Whiterock White

“Vi ville have en hygiejnisk gulvløsning til køkkenet, som er hurtig at montere, giver skridsikkerhed og opfylder kravene til de ansattes sikkerhed.”

Ricardo de Frutos,
Direktør og indehaver

Udfordring

Villa Laureana, der ligger i den nordlige del af Madrid, Spanien, er en eksklusiv gård i et spektakulært miljø. Den skiller sig ud fra mængden takket være ejerens alsidige tilgang til at skabe skræddersyede begivenheder, der hver gang er tilpasset kundernes forskellige behov. Teamet tager sig således af alle detaljer, der skal til for at gøre enhver begivenhed til noget helt særligt – hvad enten fejringen sker udenfor i gårdens spektakulære 55.000 m² have, eller indenfor, hvor udsmykningen er elegant og moderne.

Tilgang

Til renoveringen af det travle køkken var Villa Laureana på udkig efter en løsning til gulvene og væggene, som var hurtig at montere og rengøringsvenlig. Samtidig var skridsikkerhed en meget vigtig parameter for valget af gulv.

Løsning

Køkkenet prioriterer hygiejne og sikkerhed, og derfor blev der monteret 360 m2 Altro Stronghold 30 sikkerhedsgulv og 400 m² Altro Whiterock White hygiejnisk vægsystem.

Altros produkter bliver brugt i hele hotel- og restaurationssektoren, da vægog gulvløsningerne er med til at sikre hygiejnen, giver sikkerhed og holdbarhed og kendetegnes ved en meget høj produktkvalitet, der kan bestå de mest krævende inspektioner. Derudover har Altro et professionelt netværk af montører over hele verden.

“Tidligere var der hvide fliser på køkkenvæggene. Altro Whiterock White er et fremragende alternativ, der er hygiejnisk og holdbart. Derudover gik monteringen hurtigt, og det endelige resultat er meget tilfredsstillende.”

Miguel Ángel Fernández,
Installationsfirmaet AFER

Altro Stronghold 30 har opnået Altros højeste rating for skridsikkerhed (PTV ≥55, R12) og er udviklet til at minimere risikoen i områder, der er eksponeret for fedtstoffer, olie og fedt i hele gulvets levetid. Udover at sikre personalet mod at glide medvirker gulvet også til at reducere træthed takket være tykkelsen på 3 mm, som giver støjreduktion og komfort under fødderne.

Altro Whiterock White er alternativet til keramiske fliser, der egner sig til områder, hvor hygiejne og holdbarhed er altafgørende.

Altros køkkenløsning med Altro Stronghold 30 og Altro Whiterock hygiejnisk vægsystem skaber en uigennemtrængelig, rengøringsvenlig og sikker løsning til køkkenmiljøer, som er HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) godkendt og overholder HSE-standarderne.

Ser godt ud sammen med:

Altro Whiterock Satins FR

Villa-Laureana-Campoamor_Altro-Stronghold_Altro-Whiterock-White-FR_002