North Herts College, UK

Altro sikrer stærk og stilfuld kombination i køkkenet

Altro Stronghold, Altro Whiterock FR

“Kombinationen skaber en løsning, der er hygiejnisk og sikker, men som også ser fantastisk ud – frisk, ren og meget professionel.”

Brian Sapsed, Leder af Estates & Facilities

Problem

Som en del af en 10 millioner pund renovering af campus på North Hertfordshire College skulle køkkenet og catering-installationerne laves om til et undervisningskøkken. Ændringen krævede et komplet nydesign af layoutet, herunder nedrivning af eksisterende vægge og udskiftning af vægge og gulve.

Tilgang

Hitchin Campus er med det nye look et prisvindende design af arkitekten Scott Brownrigg og et moderne praktisk område med en stærk iværksætterstemning.

Clark Barton, partner i Scott Brownrigg, valgte Altros gennemtestede samlede system til det nye køkken og kantine, da Altro Stronghold 30 / K 30 og Altro Whiterock tilsammen giver en veldokumenteret kombination af hygiejne og holdbarhed.

Altro Whiterock Premier installatøren, Blagbrough Contracts, monterede Altro Whiterock vægsystem og Altro Stronghold 30 / K 30 sikkerhedsgulv i køkken og kantine.

Løsning

Brian Sapsed er bygningsansvarlig på skolen og glad for kombinationen af Altro Stronghold 30 / K 30 sikkerhedsgulvet og det hygiejniske vægsystem Altro Whiterock i køkkenet og kantinen og finder løsningen perfekt til undervisningsmiljøet.

Altro Whiterock giver en ren, frisk og lys overflade, der passer godt til førende designprodukter, som kræver en moderne atmosfære uden at gå på kompromis med sikkerheden.

“Sammen er disse to Altro-produkter fantastiske til at skabe det ultimative sikre, praktiske, hygiejniske og alligevel visuelt tiltalende miljø.”

Clark Barton, Partner i Scott Brownrigg

Altro Stronghold 30 / K 30 har opnået Altros højeste rating for skridsikkerhed (PTV ≥55, R12) og er udviklet til at minimere risikoen i områder, der er eksponeret for fedtstoffer, olie og fedt i hele gulvets levetid. Dets 3 mm tykkelse giver støjreduktion og komfort under fødderne.

Altro Whiterock er det hygiejniske alternativ til fliser, som er slagfast, fugefri og nemt at rengøre.

Altros køkkenløsning Altro Stronghold 30 / K 30 og Altro Whiterock er godkendt af kontrolprogrammet HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) og overholder sundheds- og sikkerhedsstandarden HSE (Health and Safety Executive). Brugen af denne løsning betyder, at du nyder godt af produkter med en 20 års garanti og en forventet levetid på 25 år.

Download PDF

North-Herts-College-Kitchen-Altro-Whiterock-White-01