Skridsikker favorit får nye farver

Sikkerhedsgulvet Altro Walkway 20, eller som vi selv kalder det VM20, er vores mest populære produkt i Danmark. Gulvserien får 10 nye farver i sortimentet, som produceres specifikt til Skandinavien.

20220616_133833.jpg

Sparring og samarbejde i det nordiske team, efter første farveprøver har været forbi kunderne til vurdering.

Stockholm, Copenhagen, Fjord, Bergen er nogle af de nye navne på de nøje udvalgte nordiske farver. 10 splinternye farver. Sikkerhedsgulvet har altid været eftertragtet i Norden og især i Danmark, da fx skridsikkerheden, kvaliteten og holdbarheden er høj.

Der har været efterspørgsel og stor interesse på flere farver, især fra arkitekterne.

”Dette er en unik kollektion, som er udviklet helt specielt til det danske og svenske marked, fordi vi ønsker at imødekomme vores kunders ønsker og behov”, siger Altros nordiske direktør Michael Persson.

Fokus på design er større i dag

”Nye farver i serien skyldes, at VM20 i de senere år er blevet mere populær, end sædvanligt, hvad angår design. Især arkitekter elsker det ensfarvede design og derfor lægger vi endnu flere farver til VM20 kollektionen”, siger Altros tekniske rådgiver Km Thomsen.

Valget af nye farver er kommet efter dialog og sparring med flere indretningsarkitekter, hvor ønsket har været især pangfarver, men også flere nuancer af grå.

Opfundet i Malmø

Favoritten har skandinaviske aner, da sikkerhedsgulvet blev opfundet i Malmø.

I midten af 1980’erne var der et stort behov for et 2 mm vinylgulv i Sverige og Danmark. Dengang havde Altro Nordic produktion i Malmø. Leif Nilsson, som var produktionschef på det tidspunkt, udviklede en 2 mm D 25, altså et produkt med farvede kvartskorn.

I Danmark har vi ikke set os tilbage siden. VM20 blev lynhurtigt populært og har været vores førende produkt siden det så dagens lys. I år, 40 år senere, tilfører vi ekstra farver til serien.

”VM20 er speciel, da den har været en bestseller siden lancering af den for over 40 år siden. Dengang manglede markedet et allround produkt, der kunne bruges i badeværelser, toiletter, transport, fitnesscentre, fysiklokaler, barer og i servicearealer. Desuden ligger det i toppen, hvad angår performance”, siger Kim Thomsen.

VM 20 on tour

De nye produktfarver bliver lanceret i foråret 2023.

”Vi planlægger blandt andet roadshows og events i både Danmark og Sverige. Vi vil vise de nye farver til vores kunder. Jeg glæder mig meget. Der kommer meget mere information om dette snart”, siger Altros nordiske direktør Michael Persson.

Han fortsætter:
”Vi vil altid udvikle os både i forhold til sikkerhed og design. Og vi lytter altid til vores kunder”.

Læs også: Skou-bygningen - enkel og lys æstetik på campus

Posted: 18-01-2023 12:56:23 by Anna Jankovic | with 0 comments