Salget af akustikgulve stiger

Lyddæmpende gulve er populære. Så populære, at gulvproducenten Altro Nordic har set en stigning i salget på 20 % siden sidste år.

Det kan være forstyrrende at være i rum, hvor larm som stemmer, skramlende stole, et bragende TV og måske skrigende børn smelter sammen til et sandt støjmareridt.
Mange plejehjem, skoler, hospitaler, storkontorer og restauranter er særligt udsatte for lydproblemer, som kan være årsag til mistrivsel.

Altros nordiske chef Michael Persson fortæller, at de oplever en stigning i akustikgulve i virksomheden.
”Kunderne fortæller os om behovet, men vi ser det også på vores salgstal. Især i undervisningssektoren, på plejehjem og kontorer”, siger Michael Persson.

”Hos Altro kan vi se en vækst fra 2021 til 2022 på ca. 20 % på alle akustikprodukter”, siger den nordiske chef.

Få et bedre arbejdsmiljø med akustikgulv

Michael Persson fortæller, at arbejdsmiljøet og den generelle trivsel i offentlige miljøer er noget, der altid er aktuelt, og med åbne kontorlandskaber, hvor lyden spredes mellem etagerne, er akustiske gulve en interessant løsning.

”Jeg mener, at vores akustikgulve giver et bedre arbejdsmiljø. Desuden tilføjer gulvene endnu en dimension til et godt arbejdsmiljø - en naturlig affjedring, der giver bedre komfort under fødderne, når man går”.

”Vi får også en masse feedback fra gulvlæggere, som synes, at vores akustiske gulve er meget gode at arbejde med og er slidstærke, så disse ting hjælper også på salget”, siger Altros nordiske chef.

Office-space_Altro-Serenade.jpg
 
Posted: 28-06-2022 08:19:14 by Anna Jankovic | with 0 comments