Altro lancerer nye serier med flere designmuligheder

Et enkelt produkt passer ikke ind alle steder. Hvert eneste rum i en bygning har forskellige behov og møder forskellige udfordringer. For at imødekomme de behov, som forskellige områder har, introducerer Altro tre komplementære produkter, der fungerer sammen med vores tre forstærkede Altro Wood-produkter. De er farverige, lette at rengøre og kompatible med hinanden, så de både giver det harmoniske udseende, du ønsker, og performer efter dit behov. De giver dig den perfekte løsning til dine offentlige områder.

I områder, der skal fremme menneskers trivsel og velvære, kan Altro gulve og vægge bruges til at skabe et biofilt design – med brug af nuancer og motiver, der findes i naturen. På den måde skabes en rolig atmosfære, og studier har vist, at dette kan sætte fart på bedringsprocessen.

Vores 2 mm valgmuligheder:

NYT! Altro Operetta™ er et 4 dB robust gulv til områder med middel til tung trafik. Det er let at rengøre og vedligeholde. Det har 25 attraktive, naturlige og tidssvarende farver og finishes, som kan passes ind i dit design. Gulvet matcher og kan koordineres med Altro Orchestra og Altro Serenade, så du skaber et fuldendt udseende hele vejen igennem.

NYT og FORBEDRET! Altro Wood™ Dette attraktive wood-look gulv til generel anvendelse er tilgængeligt i en række designs med forskellige plankestørrelser og nuancer. Altro Wood tilbyder 20 tidssvarende og traditionelle muligheder at vælge imellem – inklusiv et fine-line design med bambus-look samt brede plankedesigns.

Vores 2,85 mm, 15 dB valgmuligheder:

NYT! Altro Orchestra™ er til områder, hvor komfort og lydreduktion er vigtige. Altro Orchestra er udviklet til at skabe de ideelle omgivelser for liv og læring. Gulvet bliver ikke bulet, og dette skaber fleksible muligheder for at benytte udstyr og møbler på det, inkl. hospitalssenge. Samtidig reducerer det integrerede trinstøjreduktionssystem trinstøjen med op til 15 dB. Med 40 valgmuligheder kan du være ligeså vild, som du har lyst til.

NYT! Altro Wood™ Silence tilbyder æstetik kombineret med komfort. Det er det ideelle valg til områder, der skal se godt ud, samtidig med at de bidrager til at give komfort under fødderne. Altro Wood Silence er tilgængelig i 12 farver og er et fantastisk valg til støjende miljøer som fx hospitaler og børnehaver.

Vores 3,9 mm, 19 dB akustiske valgmuligheder:

NYT! Altro Serenade™ Tavshed er guld. Uanset om du skal dæmpe lyden af små fødder eller maksimere privatlivet på arbejdet eller i fritiden, er det akustiske Altro Serenade mere end klar til at løse opgaven. Med 15 farvemuligheder er det 3,9 mm tykt og yder 19 dB trinlydisolering. Ikke alene reducerer gulvet støj; det giver også et højt niveau af komfort under fødderne. Det er en fantastisk løsning til områder, der bruges meget, hvor det kan skabe en beroligende atmosfære.

NYT og FORBEDRET! Altro Wood™ Acoustic har 19 dB og tilbyder 6 varme og hjemlige æstetiske looks, der bidrager til at skabe en beroligende atmosfære.

Gulvene er farverige, lette at rengøre og tilbyder forskellige designmuligheder, og det gør dem ideelle i sundhedssektoren eller undervisningsmiljøer. Serierne er perfekte til indendørs rum med lavt potentiale for spild af vand og andre kontaminanter. Med matchende design- og farvevalg på tværs af serierne kan du opnå et konsistent udseende i forskellige områder. Brug vores lette guide til, hvordan du matcher Altro Wood gulve, samt vores guide til, hvordan du matcher Altro Operetta, Altro Orchestra og Altro Serenade. Du vælger fra serierne, så du opnår den rette performance, der kræves i området.

Som ansvarlig designer og producent tager vi bæredygtighed alvorligt. Vores nye serier er fremstillet i Europa, benytter bioplastik og er ortho-ftalatfri.

Vil du vide mere? Du kan bruge vores rumvisualiseringsværktøj til at lave et 3D billede, så du kan se, hvordan produkterne ser ud i forskellige miljøer.

Vi har også en ny Altro Wood brochure samt en brochure om Altro Operetta, Altro Orchestra og Altro Serenade kollektionen, som du kan downloade eller læse online.

Posted: 08-05-2017 07:00:00 by Chris Edwards-Thorne | with 0 comments