Care Forum er tilbage

I starten af november, helt præcist den 3-4 november, finder årets Care Forum sted.
"Care for the carers" er årets tema, som i år fokuserer på de mennesker i plejen, som tager sig af andre. 


Arrangementet henvender sig primært til arkitekter, designere og facility managers, der hovedsageligt arbejder i plejesektoren.  Eller for fagfolk, der er nysgerrige på mulighederne i at designe og indrette plejehjem og andre plejefaciliteter.

Hvert år, inviterer vi samarbejdspartnere til at deltage i et 2-dages forum, hvor vi blandt andet har talere, der holder oplæg, som er relevante for plejeområdet. 

Internationale foredragsholdere

Vi faciliterer et interessant forum med talere, som kunder og samarbejdspartnere vil have interesse i. Vi har også produkt- og markedsundersøgelser med, hvor vores kunder og samarbejdspartnere få et indblik i vores fremtidige udvikling.

Blandt årets talere er:

  • Julie Ockerby - kreativ direktør, Meli Studio
  • Christine Craik - Senior indretningsarkitekt, Kasian
  • Fiona Walsh - direktør og hovedarkitekt, DDS Architects Ltd


Kunder og kolleger fra hele verdenen

Vi har kolleger og kunder fra Australien, Storbritannien, Sverige, Tyskland, Spanien og andre lande, som vil dele deres erfaringer og viden under foredrag og workshops i løbet af to dage.
Det vil spænde over, hvordan vi kan bruge design og indretning til at gøre hverdagen bedre for dem, der tager sig af syge, ældre og mennesker på plejehjem.

Vi vil også have diskussioner, hvor deltagerne vil kunne give feedback på, hvad vi i Altro kan gøre for at udvikle produkter og løsninger, der kan bidrage til at skabe et bedre arbejdsmiljø og hjemmemiljø for dem, der bor og arbejder i plejehjem.

Hos Altro Nordic glæder vi os til at være en del af alle de internationale talere og de mange mennesker fra plejehjemssektoren, der vil deltage.

Arrangementet i 2022 finder sted i Altros showroom i London. 

Posted: 14-09-2022 09:25:31 by Anna Jankovic | with 0 comments