Udvalget af Altro sikkerhedsgulve til våde eller tørre miljøer, sko eller bare fødder, er lige bleve

Vi er glade for at kunne introducere 16 nye nuancer til Altro Aquarius, som vil passe sammen med de eksisterende 20. De nye farver har alle de positive egenskaber, du allerede kender fra Altro Aquarius - med fordelen af at appellere endnu bredere.

De 16 nye tilføjelser er de første med AltroBead teknologi, der giver det bløde, gennemgående udseende, som du forventer og ønsker af hjemlige interiører. Det er en fantastisk mulighed for at tilbyde kunderne større udvalg på flere områder, uden at gå på kompromis med sikkerheden.

De natur-inspirerede toner gør de nye nuancer ideelle til hjem-væk-fra-hjemmet-miljøer, herunder hjemmetilpasning og studieboliger. Den hjemlige hi-end følelse gør dem også til det perfekte valg til spa’er, herunder omgivelserne omkring svømmebassiner og saunaer.

Hvad angår sikkerheden, er der ingen ændringer. De nye tilføjelser har en pendultestværdi (PTV) på ≥50* og en skridsikkerheds-PTV på ≥36 over for almindeligt forekommende stoffer, der findes i våde miljøer, herunder shampoo, balsam og brusegel**, hvilket er lig med en risikofaktor for at glide på én ud af en million. Da Altro Aquarius reducerer risikoen for at glide, både for sko og bare fødder, er gulvet perfekt til miljøer, hvor der både befinder sig badende og plejere.

Kontakt os i dag på + 45 36 78 90 33, eller send os en e-mail for at mere at vide og anmode om prøvekort eller finérprøver. Du kan også klik her for yderligere oplysninger om Altro Aquarius og AltroBead teknologien.

* Slider 96 (sko)
** Sliders 96 og 55 (bare fødder)
Posted: 25-04-2016 00:00:00 by Lea Charnley | with 0 comments