Nye designs, nye nuancer: Ny inspiration fra Altro

Altros gulve gør det nu endnu lettere at designe områder, som har behov for at se godt ud på langt sigt.

Vi ved godt, at trends og behov ændrer sig. Det er noget, som vi løbende er opmærksomme på for at sikre at vores gulve- og, vægge - forbliver egnede til brugerne – både hvad angår udseende og ydeevne. Af samme årsag har vi tilført Altro Operetta, Altro Orchestra og Altro Serenade nye naturlige nuancer med designmuligheder, der afspejler de visuelle fordele ved tæpper, sten og fliser – men uden de dertilhørende hygiejneproblemer.

I forbindelse med udvælgelsen af de nye looks har vi arbejdet tæt sammen med kunder og ledende eksperter for at blive klogere på de seneste tendenser og udfordringer. Dette samarbejde har resulteret i nye væve- og terazzomønstre. Med udgangspunkt i vejret samt elementer som vand, sten og løv har vi udviklet en ny palette af grønne, blå, grå og jordagtige toner, som alle er blevet drøftet og finpudset i samarbejde med kunder og samarbejdspartnere. Læs mere om udviklingen af de nye looks her.

Altro Operetta, Altro Orchestra og Altro Serenade blev lanceret for fire år siden og er installeret på en lang række områder verden over. Disse gulve leverer forskellige niveauer af støjreduktion og underfodskomfort. Samtidig fås de i en række nuancer og designs, så du kan opnå den ønskede tekniske ydeevne, når du har brug for den.

Alto Operetta  – 2mm tyk med 4dB støjreduktion.

Altro Orchestra  – 2.85mm tyk med 15dB støjreduktion og underfodskomfort.

Altro Serenade  – 3.9mm tyk med 19dB akustisk ydeevne og underfodskomfort.

Og vi har flere nyheder: Vil du have den størst mulige kreative frihed, så se Altro Orchestra Custom: Upload dit eget design, eller vælg et fra Altros egen samling af billeder og mønstre.

Posted: 21-04-2021 11:00:00 by Nikki Witchalls | with 0 comments