Ultimativ designfrihed: Skræddersyede gulve fra Altro

Det er nu muligt at skabe områder i et design, der fuldstændigt rammer brugerne, med Altro Custom gulve – og det kan ikke være nemmere. Alt, hvad du skal gøre, er at vælge fra vores kollektion af billeder og mønstre – eller stå klar med dit eget design – og tage en snak med en af vores konsulenter om det, du har brug for, og så vil vedkommende sørge for ordren.

Altro Custom gulve giver dig mulighed for at designe områder, hvor udseendet ikke blot tæller, men endda kan påvirke velværet positivt, uanset om man bor, - arbejder - eller er på besøg der. Forestil dig fx klasseværelser med gulve, der ligner græs eller sand, eller et boutique hotel med moderne kunst på gulvet.

Da Altro Custom gulve kan laves med dit eget design, er mulighederne uendelige. For at skabe dit skræddersyede gulv vil vores konsulent hjælpe dig gennem processen skridt for skridt. Hvis du ønsker ”wow”-faktor, men ikke har dit eget design, kan du vælge fra vores kollektion, som du kan se her.

Det handler selvfølgelig ikke bare om udseendet: Altro Custom gulvene har den ydeevne, du forventer af os. NY Altro Orchestra Custom har 15 dB trinlydsreduktion og komfort under fødderne med fremragende modstand mod trykmærker fra møbler og lignende.

Hvis du ønsker at skabe et komplet rum, er Altro Whiterock Satins FR og Altro Whiterock White FR perfekte partnere til Altro Orchestra Custom: De højt ydende, hygiejniske alternativer til keramiske fliser er nemlig slagfaste, uigennemtrængelige, fugefri og nemme at vedligeholde.

Kort sagt: Total kreativ frihed med den kvalitet og ydeevne, du forventer af Altro.

Posted: 21-04-2021 11:00:00 by Nikki Witchalls | with 0 comments