Altro Floors offentliggør køb af Debolon i Tyskland

Richard Kahn, Administrerende Direktør af Altro, har idag meddelt personale, kunder og leverandører om købet af Debolon Dessauer Bodenbeläge GmbH & Co. KG, producent af kvalitets vinylgulve baseret i Dessau, Tyskland.

Dette køb passer til vores Selskabs Formål og værdier og støtter vores selskabs vision og strategi.”

Altro og Debolon har meget lignende kultur med fokus på personale, kunder og leverandører.  Bæredygtighed, innovation, kvalitet og kunde oplevelse er centrale idealer for begge forretninger. Etableringen i Tyskland vil betyde at vi kan tilbyde vore kunder (og dermed også deres kunder) et endnu større produkt udvalg der inkorporerer kvalitets design gulve og hygiejniske vægbeklædninger.

Med øget kunde support og et større lokalt vare udvalg, mener vi at dette køb vil give vore kunder en endnu bedre kunde oplevelse.

Altro er en engelsk virksomhed, som sælger kvalitets gulve og hygiejniske vægbeklædninger til det globale byggeri og transport markeder. Altro har siden 1919 været ejet og drevet som et familieforetagende.

Debolon er en tysk virksomhed, som sælger kvalitets vinylgulve til det globale byggeri marked. Debolon er ejet som et familieforetagende og var grundlagt i 1929.

Fra: Altro Floors, Works Road, Letchworth, Hertfordshire SG6 1NW

Posted: 15-12-2015 00:00:00 by Lea Charnley | with 0 comments