Sådan påvirker vores sikkerhedsgulve dig

Hvad der gør gulve sikre eller usikre, og hvordan det påvirker brugerne, er vigtige parametre for os. Vi har gået den ekstra mil for at sikre, at vi tilbyder løsninger, som giver mest beskyttelse i de områder, hvor det er nødvendigt.

Det siger vores kunder:

Altro Aquarius reducerer risikoen for faldulykker til en ud af en million i hele gulvets levetid. Det skyldes hårdkornspartiklerne, som findes gennem hele slidlaget. Badeværelserne er opført med brusebad i hjørnerne, som sikrer optimal support til både beboere og plejere. Skridsikre gulve og let rengøring var essentielle funktioner. Vi har benyttet Altros sikkerhedsgulve i mange år, og vi har gode oplevelser med dem.”

Søren Madsen, partner i GPP Arkitekter, udtaler sig om en installation i Bofællesskabet Vintervej

“Gulvene føles meget sikre, hvad end de er våde eller tørre. Det giver en følelse af sikkerhed i dagligdagen for både beboere og personale. En anden fordel er, at gulvene er nemme at gøre rent. Rengøringspersonalet har desuden bemærket den indbydende atmosfære, som de lyse og venlige farvetoner giver.”

Dorthe Lindegaard, leder af Bofællesskabet Vintervej.

“Da vi skulle vælge gulv til køkkenet i Siemens, var det vigtigt, at gulvet var nemt at rengøre samtidig med, at det skulle forhindre fald og være behageligt at gå på. Det var blandt grundene til, at valget faldt på Altro Stronghold 30. Det har en tykkelse på 3 m.m., hvilket gør det ekstremt komfortabelt,”

Ulrik Olesen, construction manager hos KPC Herning om en installation hos Siemens, Sønderborg

“Jeg var meget imponeret, da jeg hørte om Altros sikkerhedsgulve til professionelle køkkener og om Altros hygiejniske vægbeklædning. Der var særligt to ting, som Altro Stronghold 30 kunne tilbyde, som jeg har været på udkig efter længe – at løsningen er skridsikker gennem hele gulvets levetid, og at den er vand- og smudsafvisende. For andre sikkerhedsgulve gælder det ofte, at skridsikkerheden kun er i overfladen, så når gulvet slides ned, giver det ikke skridsikkerhed længere. Jeg vil uden tvivl bruge Altros sikkerhedsgulve og Altro Whiterock i fremtidige køkkenprojekter.”

Hakan Sjölund fra Back Up Group om intallationen af Altros gulve og vægsystemer ved Greek Kolgrillsbaren, Sverige.

Vi anbefaler vores sikkerhedsgulve til ethvert område, som har en meget høj, eller høj, risiko for fald. Vi er stolte af at kunne sige, at alle, som installerer vores gulve, kan stole på, at gulvene sikrer brugerne mod fald i hele gulvenes levetid.

Kan du være sikker på, at de gulve, du vælger, vil bevare deres skridsikkerhed gennem hele levetiden?

 

  • Kontrollér den forventede levetid hos fabrikanten

  • Kontrollér, at det skridsikkerhedsniveau, som du har valgt, ikke forringes over tid

  • Kontrollér, at gulvet giver en langvarig ydeevne mod urenheder i specialområder såsom køkkener og vådområder

  • Kontrollér hvilke tests, fabrikanten udfører for at sikre en langvarig skridsikkerhed.

Vi har yderligere vejledninger til, hvad man skal kigge efter, når man vælger et sikkerhedsgulv samt information om de tests, vores gulve gennemgår (LINK)

Vil du vide mere om vores gulve til de områder, hvor der er en meget høj, eller høj, risiko for fald? (LINK).

Posted: 19-02-2018 08:00:00 by Heather Mussett | with 0 comments