Spændende nye udviklinger på vej!

I løbet af de seneste par måneder har vi arbejdet med at udvikle vores brand. Vi har snakket med kunder om, hvad deres nuværende og fremtidige forventninger er til os. På denne baggrund præsenterer vi et nyt brand og en ny identitet, som repræsenterer de udvidede muligheder, vi kan se nu og i fremtiden. Vores nye hjemmeside, logo og slogan afspejler vores nye brand og produktfokus. Vi ser måske anderledes ud, men der vil ikke være ændringer i de høje niveauer af kundepleje, teknisk viden og produktinnovation, som I forventer af os.

I kan se vores nye brand og produkttilbud på BAU fra den 16.-21. januar i München. Kom og besøg os på stand A5/504 for at se, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe et helt forretningsdesign, der leverer, når det handler om æstetik, og som samtidig tager hånd om de behov og den brug, som miljøet kræver.

I de kommende måneder vil vi sende jer vores udvidede portefølje af løsninger samt nye produkter, der vil give jer et endnu større udvalg af farver, design og ydeevne.

Vi er Altro.

Designed for possibilities. Made for people.

Posted: 16-01-2017 16:59:15 by Lea Charnley | with 0 comments