Skær ned på monteringstiden med vores hjælp

Reduktion af monteringstiden og dermed omkostningerne er en af de største udfordringer, vores kunder står overfor i et projekt. Hvordan kan man reducere tidshorisonten, når man monterer gulv på en travl hospitalsafdeling eller en gang i et uddannelsesbyggeri, der hele tiden er i brug – uden at risikere integriteten eller den generelle finish af et projekt?

Hvordan kan vi hjælpe? Vi havde faktisk allerede et prisvindende produkt, som hjalp med monteringstiden, men da vores kunder efterspørger stadig flere designs og farver, vidste vi, at det var på tide at kigge nærmere på vores serie af klæbemiddelfrie gulve for at udvide deres fordele.

Genial teknologi

Vores hold af innovative tekniske eksperter arbejder løbende på at indfri vores designambitioner og forbedre produkterne til gavn for dig. Og takket være deres ekspertise sikrer den nye teknologi i vores klæbemiddelfrie gulve, at gulvene bevarer de samme fordele som et klæbet gulv, men uden behovet for klæbemidler. Dermed opnår du komplet fleksibilitet på tværs af anvendelsesområder. Et godt eksempel er Altro XpressLay – verdens første klæbemiddelfrie sikkerhedsgulv, der blev lanceret efter fem års udvikling og testning hos Altro. En revolutionerende prisvinder!

Alle Altro klæbemiddelfrie gulve monteres uden behov for fugtspærre eller klæbemiddel. De er designet til at undgå behovet for en fugtbarriere mod fugtige undergulve og undergulve, som ikke kan klargøres på traditionelle måder på grund af overfladeforurening. Dupperne på undersiden af banen skaber et luftrum, der giver mulighed for, at vanddamp kan fordampe fra fugtige undergulve. Vanddampen fordamper på en kontrolleret måde som en del af bygningens almindelige åndecyklus i hele levetiden. Når fugten får mulighed for at bevæge sig gennem bygningen, sikres det, at de klæbemiddelfrie gulve ikke har nogen risiko for dannelse af vandbobler, der forstyrrer ydeevnen eller æstetikken af gulvet.

Denne teknologi giver dig en naturlig og miljøvenlig tørremetode for undergulve, som er blevet strengt testet for at sikre tilstrækkelig ventilering af det fugtige undergulv.

Bæredygtighed og velvære

Vi har nu introduceret løsninger med vores mest avancerede rengøringsteknologi, der sikrer nem vedligeholdelse og forbedret infektionskontrol med reduktion af bakterie- og skimmelvækst. Den nye rengøringsteknologi medvirker til at reducere generel smudsophobning og pletter og forbedrer gulvets modstandsdygtighed over for slitage. Disse forbedringer kan være med til at reducere brugen af slibende rengøringsmidler i områder, hvor hygiejne er kritisk.

Vi har anvendt vores patent-anmeldte nye ”chokoladebar”-prægning på undersiden af vores nye klæbemiddelfrie produkter for skabe trinlydsreduktion på 14 dB. Dermed kan du også bruge klæbemiddelfrie gulve i mere stille miljøer (fx uddannelse), og reducere forstyrrelser i sundheds- og plejeomgivelser.

Komfort under fødderne er et must for personale, der står op hele dagen, eller unge mennesker, der skal sidde eller lege i undervisningen. Regelmæssig længerevarende stilleståen på hårde gulvoverflader kan skabe smerter og ubehag, og hvis det ignoreres, kan det have langtidsvirkninger på helbredet. Det kan beskadige led, forårsage hævelse af benene og føre til problemer med fødderne, herunder knyster, ligtorne, betændelse i akillessenen og andre ortopædiske lidelser. Det vurderes fx, at 6,6 millioner arbejdsdage gik tabt på grund af arbejdsrelaterede forstyrrelser i knogler og led i Storbritannien i 2017/18. Gulvenes bagside er udviklet til at give komfort under fødderne og er medvirkende til at reducere risikoen for muskuloskeletale lidelser.

Test af performance – det fortæller resultaterne os

Vi ved, at vores klæbemiddelfrie gulve ikke vil skuffe dig. Men du behøver ikke nøjes med kun at tage vores ord for gode varer. Vi vil nemlig gerne dele nogle vigtige testresultater med dig, så du kan være sikker på, at dit gulv vil præstere som angivet gennem hele levetiden.

Så hvorfor vælge klæbemiddelfrie gulve frem for klæbede gulve?

Spar penge – spar udgifter til bortskaffelse ved at omdirigere affaldet fra lossepladsen eller genbruge gulvet og genanvende det.

Masser af designmuligheder og farver – hele 57 inspirerende og dekorative løsninger til alle anvendelsesområder.

Gør det nemt for dig at indfri bæredygtighedsmål – miljømæssige kvalifikationer: Bæredygtig, 10 % genanvendt indhold, 100 % genanvendelig efter endt brug.

Mulighed for lydreduktion og ekstra komfort – 14 dB trinlydsreduktion, godt til støjende miljøer, plus komfort for fødderne.

Giver tryghed og ekspertise – med 15 års forventet levetid behøver du ikke frygte, at et klæbemiddelfrit produkt svigter dig.

Bæredygtigt velvære – vores nye rengøringsteknologi medvirker til at reducere generel ophobning af snavs og pletter og forbedrer gulvets slidstyrke, så du har behov for færre slibende rengøringsprodukter.

Nem vedligeholdelse – et klæbemiddelfrit gulv er en fremragende problemknuser. Undergulvene forbliver fri for klæbemidler med nem adgang i forbindelse med fx vedligeholdelse eller reparation, så du slipper for skader på gulve og vægge.

Og så sparer du tid, ikke at forglemme – og takket være den hurtige montering af et klæbemiddelfrit gulv kan du nemt vende tilbage til normal drift i løbet af 24 timer. Når det ikke er muligt at lukke et travlt område ned i længere tid ad gangen, er det optimalt at montere et klæbemiddelfrit gulv, så arbejdet hurtigt bliver færdigt, og trafikken ikke afbrydes.

Læs mere om Altro Cantata og Altro Xpresslay.

Altro Cantata
Altro Cantata
Altro Xpresslay
Posted: 13-05-2020 10:58:29 by Lea Charnley | with 0 comments