Slå den rigtige tone an med Altro Cantata™. Maksimal virkning, minimal nedetid.

I dag introducerer vi Altro Cantata, et dekorativt, klæbemiddelfrit gulv, der bruger samme monteringsmetode som det prisvindende Altro XpressLay.

Altro Cantata er et kompakt 2,2 mm gulv med en glat finish. Det fås i 16 nuancer, der går fra diskrete naturlige toner til livlige farver, og det er designet til at slå tonen an for en lang række miljøer. Dette omfatter korridorer på hospitaler og plejehjem plus korridorer og generelle færdselsområder i uddannelsesbygninger. De attraktive soft-look nuancer gør også Altro Cantata til et ideelt valg til patientværelser på hospitaler.</

Udover at skabe fantastiske omgivelser monteres Altro Cantata uden brug af klæbemidler, hvilket minimerer monteringstiden og den afbrydelse, der følger med. Faktisk kan brugen af Altro Cantata halvere den tid, en traditionel montering tager! Og ikke blot det: Der er ingen klæbemiddellugt, og det er samtidig nemt at rengøre, så både hygiejne og udseende bibeholdes.

Som du måske ved, er et Altro klæbemiddelfrit gulv nemt at fjerne, 100 % genbrugeligt og kan genanvendes i andre installationer. Affaldet er minimalt, da der kun bruges ét produkt, og eventuelt overskydende gulv kan bruges andre steder.

Hvorfor vælge et Altro klæbemiddelfrit gulv?

  • Det skåner miljøet
  • Det sparer penge for dig
  • Det sparer dig og dine kunder for penge
  • Det har alle de garantier, du forventer af Altro

Hvis du har spørgsmål om Altro Cantata, og hvordan det kan fungere i dine installationer, kan du kontakte os på tlf. +45 36 78 90 33.

Posted: 27-03-2017 06:00:00 by Lea Charnley | with 0 comments