oktober 2021

Nye trælignende nuancer fra Altro

Nye nuancer til Altro Cantata

For at understøtte den voksende popularitet af vores limfrie gulve og for at øge muligheden for fleksibilitet ved specificering eller design af forskellige anvendelsesområder, har vi øget antallet af trælignende nuancer i vores Altro Cantata-sortiment fra 12 til 18. De seks nye, trendy træmønstre har alle varme og naturlige nuancer, med alt fra portugisisk eg og en lysegrå nuance, til Oxford Oak, samt en rustik og varm skygge.

De 35 farver, der findes i Altro Cantata, matcher nu nogle af nuancerne i Altro Orchestra, Altro Operetta og Altro Serenade. Denne justering øger udvalget af produkter og gør valget mellem sortimenterne hurtigt og let, når du leder efter matchende farver eller designer til tilstødende områder. Altro Cantata bevarer sin berømte limfri tekniske ydeevne, men giver dig nu endnu mere designfleksibilitet.

Altro Cantata

Ved hjælp af vores limfri installationsmetode kan Altro Cantata svejses og gåes på samme dag, og ved slutningen af dets levetid kan det let fjernes, så det kan genbruges eller genanvendes. Altro Cantata skaber maksimal effekt med minimal nedetid. Med 14dB effektlydreduktion og høj komfort under fødderne giver Altro Cantata en holdbar og dekorativ løsning til travle rum. Ved hjælp af Altro limfri gulve kan du halvere installationstiden sammenlignet med en traditionel limet installation, hvilket sparer tid og reducerer omkostninger.

Education - Colleges and Universities

Altroorkester, Altro Operette og Altro Serenade

Leder du efter designs og farver, der matcher? Altro Orchestra, Altro Operetta og Altro Serenade giver dig muligheder med trælignende farver, samt forskellige plankestørrelser og nuancer, herunder klassiske brede planker og rustikke designs. Det handler dog ikke kun om udseende: Disse attraktive, trægulve som kan anvendes til flere formål, er designet til at klare middel til tung trafik, der hjælper dig med at skabe det rigtige udseende til områder hvor mennesker bor og arbejder.

Nu med matchende farver at vælge imellem, går Altro Cantata, Altro Orchestra, Altro Operetta og Altro Serenade nu perfekt i spænd med Altro Whiterock FR -serien, hvilket gør design-processen enklere.

David Brailsford, Altros nye produktintroduktionschef, sagde: “Altro Cantata har hurtigt etableret sig som et vigtigt produkt for dem, der leder efter et bæredygtigt og alsidigt gulv, der er hurtigt at installere. Det er nødvendigt at sikre at vores farver og designs forbliver relevante, og derfor ønskede vi at tilbyde flere designmuligheder i dette værdsatte produkt. Vi har derfor udvidet træ-look nuancerne fra 12 til 18 og har afbalanceret Altro Orchestra, Altro Operetta og Altro Serenade-serien, og tilføjet nogle nye og spændende farver og træ-look nuancer. Vores kunder værdsætter det valg og den fleksibilitet, denne tilpasning giver, hvilket giver dem en bred valgmulighed med det, der stadig er en virkelig populær finish for hjemligt interiør. ”

Posted: 27-10-2021 08:00:00 by Saloni Robinson | with 0 comments

Tag med på Building Green den 3. og 4. november 2021

Med de voksende bekymringer for miljøet og klimaforandringerne har der været fokus på måden, hvorpå nye strukturer bliver bestilt og opbygget, især i forbindelse med brugen af energi og ressourcer. Kombineret med presset fra tidsbegrænsninger og stramme budgetter har vi fokus på behovet for at færdiggøre bygninger så hurtigt og bæredygtigt som muligt. Hos Altro har vi forpligtet os på at sikre bæredygtigheden for alle vores produkter: Fra indkøb af materialer, energien der anvendes i fremstillingsprocesserne på vores fabrikker i Storbritannien og helt til den endelige produktionsproces i Tyskland samt hvordan vi pakker og distribuerer vores produkter. Altro gennemgår hvert trin i processen – fra det kilometertal der bruges til at levere materialer, til den papirtype, vi udskriver på. Og vi fremstiller produkter, der kvalificerer sig til point i forbindelse med internationale grønne bygningscertificeringer.

Den 3. og 4. november udstiller vi på Building Green, Forum Copenhagen Julius. Besøg os på Stand 134 for at se vores nyeste produkter og opdage vores bæredygtige limfri gulvserie. Altros limfrie gulve skiller sig ud takket være deres miljømæssige egenskaber, der ikke kompromitterer det designmæssige valg. Med 10% genbrugsindhold, der kræver mindre af jordens værdifulde naturressourcer, er Altros bæredygtige og limfrie gulve 100% genanvendelige efter brug. Mængden af affald er minimal, hvilket reducerer uønsket deponi. Da det er 100% genanvendeligt, kan gulvet hurtigt og let løftes, og al restmateriale kan anvendes andre steder. Efter endt levetid kan gulvet genanvendes og genopstå som nyttige trafikdæmpende produkter. Besøg os og find ud af mere. Vi glæder os til at se dig!

For mere information og tilmelding, besøg https://my.eventbuizz.com/event/building-green-copenhagen-2021-8711/detail/free/sub_registration#get_register.

 

 

 

Posted: 21-10-2021 16:34:47 by Saloni Robinson | with 0 comments