Tag med på Building Green den 3. og 4. november 2021

Med de voksende bekymringer for miljøet og klimaforandringerne har der været fokus på måden, hvorpå nye strukturer bliver bestilt og opbygget, især i forbindelse med brugen af energi og ressourcer. Kombineret med presset fra tidsbegrænsninger og stramme budgetter har vi fokus på behovet for at færdiggøre bygninger så hurtigt og bæredygtigt som muligt. Hos Altro har vi forpligtet os på at sikre bæredygtigheden for alle vores produkter: Fra indkøb af materialer, energien der anvendes i fremstillingsprocesserne på vores fabrikker i Storbritannien og helt til den endelige produktionsproces i Tyskland samt hvordan vi pakker og distribuerer vores produkter. Altro gennemgår hvert trin i processen – fra det kilometertal der bruges til at levere materialer, til den papirtype, vi udskriver på. Og vi fremstiller produkter, der kvalificerer sig til point i forbindelse med internationale grønne bygningscertificeringer.

Den 3. og 4. november udstiller vi på Building Green, Forum Copenhagen Julius. Besøg os på Stand 134 for at se vores nyeste produkter og opdage vores bæredygtige limfri gulvserie. Altros limfrie gulve skiller sig ud takket være deres miljømæssige egenskaber, der ikke kompromitterer det designmæssige valg. Med 10% genbrugsindhold, der kræver mindre af jordens værdifulde naturressourcer, er Altros bæredygtige og limfrie gulve 100% genanvendelige efter brug. Mængden af affald er minimal, hvilket reducerer uønsket deponi. Da det er 100% genanvendeligt, kan gulvet hurtigt og let løftes, og al restmateriale kan anvendes andre steder. Efter endt levetid kan gulvet genanvendes og genopstå som nyttige trafikdæmpende produkter. Besøg os og find ud af mere. Vi glæder os til at se dig!

For mere information og tilmelding, besøg https://my.eventbuizz.com/event/building-green-copenhagen-2021-8711/detail/free/sub_registration#get_register.

 

 

 

Posted: 21-10-2021 16:34:47 by Saloni Robinson | with 0 comments