Kan Altro hjælpe dig til at halvere monteringstiden og give dig et gulv, der er 100 % genbrugeligt?

Vores prisvindende, klæbemiddelfrie gulve giver dig en lang række fordele fra reduceret nedetid til 100 % genanvendelighed.

Vores prisvindende, klæbemiddelfrie gulve giver dig en lang række fordele – fra reduceret nedetid til 100 % genanvendelighed.

Uden fugtspærre eller behov for klæbemiddel betyder det, at montering af klæbemiddelfrie gulve hurtigt bliver overstået, så gulvet hurtigt er klar, og alle kan komme tilbage til deres dagligdag med minimal afbrydelse. Med klæbemiddelfrie gulve er der ingen ventetid. Du kan installere det, svejse og gå på det samme dag.

For at sikre, at du har det gulv, du har brug for, hvor du har brug for det, tilbyder vi to klæbemiddelfrie gulve. Altro XpressLay, som er et sikkerhedsgulv og Altro Cantata, som er et glat vinylgulv, der er ideelt til områder, hvor der kun er en lille risiko for at glide.

Her er, hvad vores kunder rundt omkring i verden har at sige:

”Det lever godt op til kravene uden tegn på bevægelser, bobler eller rynker, hvilket beviser, at det virkelig er en langtidsløsning og ikke blot en midlertidig løsning. Meget imponerende. Hvad angår æstetik, så ser gulvet fantastisk ud. Der findes nogle gode farvevalg inden for Altro Cantata. Bæredygtighed er også en vigtig faktor for os. Da Altro Cantata er et klæbemiddelfrit gulv, betyder det, at vi i fremtiden, hvis vi skal lave reparationer, bare kan skære et afsnit ud og erstatte det uden at behøve at omlægge hele arealet. Og produktet er også 100 % genanvendeligt. Generelt imødekommer Altro Cantata alle vores behov, hvad angår omkostningsbesparelser, holdbarhed, udseende og hygiejne,”

Lee Bushell, Fungerende leder for hovedprojekter, Warrington Hospital, Storbritannien, der taler om montering af Altro Cantata i en travl, ikke-klinisk hospitalskorridor.

”Fordelene er først og fremmest, at med så mange forandringer, der sker på hospitalet, giver løsningen os mulighed for at genanvende gulvet andre steder. Det er også lettere og hurtigere at reparere rundt omkring på hospitalet uden brug af klæbemiddel, idet du blot skærer det dårlige stykke ud og svejser et nyt stykke i. Jeg kan samtidig godt lide, at det er mere miljøvenligt og kan genbruges fuldt ud. Vi kigger nu på at udskifte hele vores gadekorridor med dette produkt, men farven bliver i stedet Altro Cantata Wicked green. På den måde spiller det sammen med det grønne tema i Trelawny bygningen”

Duncan Clift, Estates Project Manager , RCHT Estates Department, Royal Cornwall Hospital

”Altro Cantata transformerede vores skur til en café på blot én dag. Vi er overraskede over, hvordan en stor revne gennem midten af betongulvet er blevet fuldstændigt skjult af Altro Cantata med minimale gulvreparationer. Nu har vi en gulvfinish, der både er hygiejnisk og nem at rengøre,"

Stephen Phillips, Commodore, Wollongong Yacht Club, Australien.

”Vi havde brug for et gulv, der giver os mulighed for at imødekomme de stramme deadlines, vi arbejder efter. Derudover havde vi brug for, at gulvet reagerede godt over for fugten i miljøet. Gulvet er nemt at rengøre, holdbart, modstandsdygtigt over for pletter og selvfølgelig skridsikkert. Altro XpressLay bruger heller ikke klæbemidler, så det er også nemt at genbruge,”

Esteve Pujol Torres, arkitekt, der taler om monteringen af Altro XpressLay i spise- og buffetområdet på Hotel Costa Portals, Spanien.

”Med så mange ændringer rundt omkring på hospitalet giver denne løsning os mulighed for at gemme og genanvende gulvet i andre områder. Det er også nemmere og hurtigere at udføre reparationer, når der ikke bruges klæbemidler, for du skærer bare det beskadigede stykke ud og svejser et nyt i. Jeg kan også godt lide, at det er miljøvenligt og fuldt ud kan genanvendes. Vi ser nu frem til at udskifte hele gadekorridoren med dette produkt, men farven vil være Altro Cantata Wicked green, så det fungerer sammen med det grønne tema i Trelawny-bygningen,”

Duncan Clift, Estates Project Manager, Royal Cornwall Hospital

”Vi havde en blanding af linoleum og fliser i den gamle skole. Det så gammeldags ud og var hverken sikkert under fødderne eller nemt at vedligeholde. Den nye gulvbelægning ser fantastisk ud, er farverig og moderne, og det er et dokumenteret sikkerhedsgulv, der kan efterleve kravene i et travlt skoleliv.”
”Der har ikke været rynker eller bevægelser overhovedet. Det er lige så fast og pålideligt som et gulv, der er monteret med klæbemiddel. For en skole er det derfor et godt produkt, da vi har fleksibilitet til at reparere eller genanvende gulvet i fremtiden, hvis det er nødvendigt. Vedligeholdelsen har vist sig også at være nem, og gulvet er nemt at rengøre,”

Mark Owen, Facilities Manager, Hessle High School, Storbritannien, der taler om montering af Altro XpressLay i fælles-, undervisnings- og spiseområder.

 
Posted: 20-09-2018 08:00:00 by Heather Mussett | with 0 comments