Altro Aquarius kommer i fire nye farver!

06-07-2015

På grund af en efterspørgsel fra vores kunder, har vi nu valgt at tilføje fire nye farver til vores udvalg af Altro Aquarius sikkerhedsgulve. Det betyder, at du nu har hele 20 forskellige muligheder at vælge imellem, heriblandt en meget trendy indigo farve!

Vores særdeles eftertragtede sikkerhedsgulv, der kan anvendes, hvor der både er vådt og tørt, og hvor man færdes med og uden sko, er blevet udvidet med yderligere to udgaver, der indeholder chips i matchende tone samt to nye ensfarvede nuancer.

David Brailsford, der er produktlancerings manager sagde: "Altro Aquarius blev lanceret på markedet for tre år siden som en revolutionær løsning til både våde og tørre områder, og vi har fået rigtig god feedback fra vores kunder, når det gælder dette innovative sikkerhedsgulv.

"Vi har lyttet til efterspørgslen fra vores kunder og har udviklet disse nye farver for at give vores kunder et større udvalg. Vi har især ønsket at sikre at mange af de farver i denne serie er udviklet under hensyntagen til lysreflektionsværdierne (LRVs). Der skal være en forskel på 30 point mellem tilstødende overflader, såsom vægge og lofter og vægge og gulve, for at sikre, at folk kan se kontrasten mellem de to. Ved at have en bred vifte af produkter, der tager hensyn til lysreflektionen øger vi design fleksibilitet, når man skal matche gulve til vægge, og vi sikrer, at produkterne også tilgodeser dementes behov, som netop har brug for den visuelle kontrast mellem gulve og vægge.

"I tråd med resten af sortimentet har også de nye produkter fået navne, som associerer til havet og er blevet navngivet havsnegl, salamander, leguan og gosling."

Læs mere om Altro Aquarius og bestil dine nye prøver.