My Fro Yo Cup

En is-café kræver et varmt miljø

Altro Walkway 20 / VM20

My Fro Yo Cup er navnet på som sælger den populære Frozen Yoghurt. Kæden åbnede sin første butik i Danmark i marts 2013, sidenhen er flere kommet til og endnu flere er i vente.

Da de første butikker blev etableret, var det med kridhvide klinkegulve i hele butikken, men det viste sig hurtigt at være en dårlig løsning.

”De hvide klinker var svære at holde rene, og de var alt for glatte at gå på. Særligt i de af vores butikker, som ikke ligger indendørs i et storcenter, har det været et kæmpe problem, når folk kom ind i butikken med våde sko. Gulvet blev hurtigt beskidt og vand og snavs på fliserne udgjorde en sikkerhedsmæssig risiko for både kunder og personale, fordi gulvet blev glat”, siger Jan Michelsen, medstifter af My Fro Yo Cup.

Derfor besluttede ledelsen sig for at få skiftet gulvet ud, og efter kyndig vejledning faldt valget på det skridsikre vinylgulv Altro Walkway 20 / VM20. At valget netop faldt på Altro gulvet skyldes både dets skridsikre egenskaber, rengøringsvenligheden men i høj grad også det brede farveudvalg, som giver rigtig gode designmuligheder.

”Farvemæssigt ønskede vi ’at varme butikken op’, så det blev et sted man fik lyst til at sætte sig ned og nyde sin is og en kop kaffe. Med valget af den dybe grå gulvfarve synes vi, at vi har fundet en løsning, som passer perfekt til både de orange og grønne farver, der kendetegner vores butikker, og vi kan i dag sige, at vi har skabt et indbydende og varmt café-miljø, som giver vores kunder lyst til at blive siddende og slappe af”, siger Jan Michelsen.

Udover at det nye Altro gulv har givet butikkerne et mere varmt og indbydende look og også har minimeret risikoen for skridulykker for både kunder og personale, så har man samtidig fået en ekstra og ikke ubetydelig gevinst med i købet.

”Siden Altro gulvet blev installeret, har det vist sig, at hver butik har kunne nedbringe tidsforbruget på rengøring med hele 15 minutter. Det nye gulv er med andre ord meget nemmere at rengøre end det flisegulv, vi havde før. Helt konkret har det betydet, at vores personale nu kan møde ind et kvarter senere end de gjorde før hen”, siger Jan Michelsen.

Download PDF

My-Fro-Yo-Cup,-Denmark-Altro-Walkway-20-15