Fortrolighedspolitik

Dette er Altros fortrolighedserklæring vedrørende brugen af netstedet www.altro.co.uk. Hvis vi ændrer vores fortrolighedspolitik, vil ændringerne blive vist på denne side, så du altid kan være klar over hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi benytter dem og under hvilke omstændigheder vi videregiver dem.

Når du bruger denne server, giver du dit samtykke til, at Altro må indsamle og benytte dine oplysninger. Altro sælger ikke, handler ikke med og udlejer ikke personlige oplysninger til andre, selv om vi kan vælge at gøre dette i fremtiden til betroede tredjeparter. Vi kan give aggregeret statistik om netstedets trafikmønster og relaterede informationer til godkendte tredjeparter.

Vi anvender p.t. ikke cookies på netstedet www.altro.com til at indsamle brugerinformationer og indsamler ikke nogen oplysninger om dig med undtagelse af dem, der er nødvendige for systemadministrationen af vores netserver. Eksternt udviklede servere, der ejes af Altro, og eksternt udviklede servere, der ikke ejes af Altro, som brugere af vores server kan videreføres til (via hyperlink eller på anden måde) kan bruge cookies.

Denne side gør brug af Mouseflow, som er et tredjeparts analyseværktøj, der indsamler detaljer om klik/tryk og bevægelser med musen, scroll bevægelser og tastninger. Mouseflow indsamler ingen informationer, du ikke selv friviligt har indvilget i at bidrage med. Du kan læse mere på http://mouseflow.com eller framelde dig her http://mouseflow.com/opt-out.

Vi kan registrere din e-mailadresse og andre oplysninger, hvis du har givet dem frivilligt til os.