Glat

Glatte vinylgulve

LVTs

Altro løfter nu sløret for det modulopbyggede gulvsystem Altro Ensemble: Den næste generation af bæredygtige luksusvinylfliser (LVT), som kombinerer designmuligheder med overlegen funktion, holdbarhed og nem montering.

Det nye Altro Ensemble modulopbyggede gulvsystem er et fremragende eksempel på tysk håndværk, når det er bedst: Det er seneste generation af et produkt, der er designet og fremstillet i Tyskland, og lanceringen trækker på mange års produktudvikling.

De fire modulopbyggede størrelser og inspirerende farver, teksturer og design kan blandes og matches til unikke mønstre. Overfladernes lave refleksion gør – sammen med de gode akustiske egenskaber med 15 dB reduktion af lydoverførsel samt gulvets 2,6 mm tykkelse med ekstra komfort under fødderne og holdbarhed – at gulvet er perfekt til receptioner og generelle trafik- og beboelsesområder samt studenterboliger og spiseområder i restauranter og caféer.

Skridrisiko: Lav

Når det handler om dine miljøer, ved vi, at det første indtryk tæller. Og dit gulv er et af de vigtigste elementer at få lavet rigtigt.

I mange områder med lav skridrisiko er både æstetikken og præstationen vigtige. Du ønsker en løsning, der er alsidig og har et stort udvalg af farver og finish samt en overflade, du kan stole på.

Et Altro gulv giver dig ikke alene en fleksibel løsning (du kan bruge forskellige produkter sammen for at skabe det udseende, du ønsker), men endda en løsning, der er nem at montere, så du sparer penge ved at reducere materialeomkostninger og arbejde.

Altros produkter er designet til at præstere og gøre indtryk.

På mere end én måde.