Sikkerhed

Sikkerhedsgulve

Skridrisiko: Meget høj

Når du arbejder i et krævende miljø med en meget høj skridrisiko, hvor specifikke forureninger konstant er til stede, og risikoen for spild er uundgåelig, har du brug for en special-gulvløsning, der kan håndtere alt det, som gulvet udsættes for.

Vi tager din sikkerhed alvorligt. Fedt, olie og shampoo i kommercielle køkkener og våde miljøer udgør alle en risiko for mennesker, der går omkring på gulvet. Derfor tilbyder vi specialløsninger, der holder din risiko for at skride nede på én ud af en million, selv under disse hårde betingelser.

Altro specialgulve er designet til ikke alene at give dig fred i sjælen, men også at skabe et varigt indtryk - fra den måde gulvet ser ud på, til den måde det fungerer på.

For at du nemt kan identificere dem bærer alle serierne, der tilbyder vores "én ud af en million" skridrisiko, vores livstids skridsikringslogo, som du kan finde på hver relevant produktside.

Skridrisiko: Høj

Uanset hvor mennesker arbejder, kan de komme til at gå på substanser som f.eks. vand, der øger risikoen for skader på grund af, at man skrider eller glider.

Vi har en serie løsninger, der er designet specifikt til disse typer miljøer, og som drastisk reducerer risikoen for at skride på grund af vand til én ud af en million. De overholder de højeste standarder for skridsikkerhed i hele verden og leveres med en garanti for vedvarende skridsikkerhed i hele deres levetid.

De er holdbare, modstår pletter og kan holde til ekstreme temperaturer og fysisk slid. Så selv om dine gulve skal arbejde hårdt, bør det ikke betyde, at de ikke ser godt ud, med en række farver og finish, så du har et reelt valg til ethvert sted.

Altro's produkter egner sig til brug indenfor en lang række sektorer, dog har vi over årene udviklet en ekspertviden indenfor følgende...