Altro klæbemiddelfrie gulve
Godkendt installationstape

Altro klæbemiddelfrie gulve Godkendt installationstape, der bruges til at montere Altro XpressLay produktet med, er særligt udvalgt med henblik på at give det bedst mulige resultat. Limen på tapen er skabt til at efterleve de krav der stilles til tapen, nemlig at den klæber godt til bagsiden af XpressLay såvel som til de fleste underlag, så længe de er rene og støvfrie.

Denne tape kan også bruges til at montere hulkehlslisten i væg/gulv grænsefladen, lige såvel som den kan bruges til montering af afslutningslisten på væggen, igen forudsat at overfladerne er rene og støvfrie.

Tapen leveres helt gratis sammen med Altro XpressLay produktet og er en vigtig del af systemet. For at kunne opnå det optimale resultat med systemet og for at være dækket af betingelserne i garantien, bedes man venligst sørge for at kun denne tape bliver brugt sammen med Altro XpressLay.

Yderligere ruller tape er tilgængelige hos Altro eller lagerførende distributører. Venligst kontakt Altro kundeservicecenter på +45 36 78 90 33 for mere information.