Klæbemiddelfrie gulve

Vores prisvindende, klæbemiddelfrie gulve giver dig en lang række fordele – fra reduceret nedetid til 100 % genanvendelighed.

Da du hverken skal lave fugtsikring eller bruge klæbemidler, kan du installere vores klæbemiddelfrie gulve og hurtigt have gulvet klar til brug med minimal afbrydelse, så alt hurtigt vender tilbage til normalen. Med et klæbemiddelfrit gulv er der ingen ventetid. Du lægger det bare, svejser og går på det samme dag. Ingen klæbemidler betyder, at der hverken er klæbrige områder eller risiko for at slæbe klæbemidler rundt i bygningen. Udførelsen kan planlægges i etaper uden at blive forsinket af tørretider. Og når gulvet har nået enden på sit lange og nyttige liv, kan det ikke blive lettere at afmontere og udskifte det. Samtidig behøver du ikke bekymre dig om den omkostnings- og tidskrævende genopretning af undergulvet.

Ingen klæbemidler betyder, at der ikke er nogen lugt. I miljøer som fx hospitaler, plejeboliger og universiteter er der mange, der både arbejder og bor – og her er der ikke mulighed for bare at lukke ned eller opstille larmende ventilatorer.

Vores klæbemiddelfrie gulve er langtidsholdbare og tåler middeltung til svær trafik. Altro klæbemiddelfrie gulve holder ligeså effektivt som Altro gulve, der installeres med brug af klæbemiddel. Faktisk er de blevet afprøvet med en 900 kg borerig med larvefødder, så en patient på en båre er absolut intet problem!

Vores klæbemiddelfrie gulve harmonerer perfekt med andre Altro gulve samt Altro Whiterock hygiejnisk vægbeklædning og Altro Fortis væg-, dør- og hjørnebeskyttelsessystem. Det betyder, at vi kan hjælpe dig til at skabe det udseende og den stemning, du ønsker, hele vejen igennem. Og ved slutningen af levetiden kan klæbemiddelfrie gulve bruges igen andre steder eller genanvendes.